op zich na een telefoontje goed

moest lang wachten op levering omdat er een artikel niet aanwezig was bleef de rest ook achter na een paar weken gebeld en daarna perfect opgelost

Mooie kussens

Mooie kussens voor in de boot besteld

Duidelijke site, snel bezorgd

Er was mij iets niet duidelijk, gebeld en prima telefonisch geholpen

Lekker vlot bezorgd

Twee zwemvesten met een goed prijs / kwaliteit verhouding gekocht dik voor mekaar

Top webshop!!!

Functionele site, Groot assortimenten Snelle levering

volle tevredenheid

Keurige behandeling bij de aanvankelijke foutief levering en zeer snelle juiste levering van het gevraagde onderdeel. Dank hiervoor.

Zeer vlotte afhandeling

Voor ons bootje een kabelslot en buitenboordmotorslot besteld, volgende dag geleverd! Pas sinds een paar dagen in gebruik, maar de sloten lijken van zeer degelijke kwaliteit! Eenvoudig in gebruik, sluit en opent soepel. Vooral onder de indruk van het 20mm kabelsot met anti doorknipkern. Beste rover die m saboteert!

Prima ervaring

Alles was duidelijk. Snel geleverd en alles was compleet.

Probleemje vlot en goed opgelost

Ik heb totaal 8 fenders voor onze boot gekocht. Deze afgehaald in Veenendaal. Bleek 1 fender, bij het opblazen, niet in orde te zijn (Lek) Diezelfde dag met deze fender terug gereden naar Veenendaal. Kreeg direct een andere (nieuwe) mee. Snel en goed opgelost. Tot dusverre tevreden over de fenders. (kwaliteit moet nog bewezen worden. Zijn nu een paar dagen oud) Ben tot dusverre tevreden.

Goed hoor

Vriendelijk en hulpvaardig aan de telefoon en snelle levering!

Ik had een teak vlaggenstok van 120 lang besteld. De dikte zou 25 mm zijn. Bij levering bleek dat de stok aan het eind idd 25 mm dik is , maar een stukje hoger is doe 30 mm. Hierdoor past de vlaggenstok niet, want de onderste 21cm moet door een ring in een busje gestoken worden en de doorsnee daarvan is 25 mm Als ik dat geweten had,zou ik de stok niet hebben gekocht. Als ik hem retour stuur heb ik geen stok maar wel 2x verzendkosten. Hoe is dit op te lossen?

Mooi vlaggetje en supersnelle levering.

Alles super geregeld

Alles super geregeld

Correct en snel

snel en goed

Zeer positief

Snelle en goede levering!

Prima en snel

Smiddags besteld en de volgende dag bezorgd. Produkt voldoet prima aan de beschrijving.

Keurig

Producten keurig zoals omschreven

Zeer snel geleverd!

Bestelde product zeer snel geleverd

Top efficiency

Perfectie

prima, goed verpakt en heel snel geleverd

zi boven

Prima service. Snelle levering

Het bestellen ging snel en eenvoudig. De levering was prompt. s'middags besteld volgende dag geleverd. Top. Groetjes Frank

Snel geleverd en iemand helemaal blij gemaakt

juiste service

Telefonisch goed geholpen. Snelle levering Goede webshop

Geen gedoe; snel, makkelijk en betrouwbaar.

Geen gedoe; snel, makkelijk en betrouwbaar.

Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal