mooi, goed, snel geleverd

Wij hebben een teckel pup waarvoor we het zwemvest hebben gekocht. Het is ingewikkeld om het juiste zwemvest te vinden vanwege de wat minder standaard maten van een teckel (lang lijf). Meestal wordt geadverteerd met gewicht en niet met maten. Anyway we zijn voor de kleinste maat gegaan en die voldoet.

regelen je bestelling direct. Doen wat ze beloven.

Prettig en snel geholpen bij de bestelling. Direct geregeld dat ik de bestelling kon afhalen.

Bestelling snel geleverd , goed verpakt

Goed advies en produkt

Zie boven

levering zoals aangegeven

goede sevice, snel verzonden.

Mijn bestelling werd dezelfde dag nog verstuurd……spijtig dat postnl er drie dagen over gedaan heeft om te leveren. Het product was netjes verpakt.

Uitstekend service

Ik heb eerst even gebeld om mijn probleem uit te leggen en ik kreeg een zeer deskundige en vrienden uitleg. Een dagje later was alles netjes geleverd en ondertussen op de boot geplaatst en het werkt perfect. Hier wordt een mens blij van. Doe zo verder !!!

Fijne site en snelle levering

Wat ik zocht wasgoed te vinden op jullie site n de levering was al de volgende dag heel erg fijn

heel goed

uitstekend product en zeer snelle levering

Duidelijk en snel

Makkelijk en snelle levering

Prima ervaring, tijdige levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Heldere website, overzichtelijk, makkelijk om keuze te maken

Snel besteld, snel bezorgd en op de hoogte gehouden van waar pakket is

Toppie

Snelle levering top service

Prettig contact goede uitleg produkt

Tel contact gehad ivm aanschaf biminitop. Zeer deskundige en prettige uitleg gekregen. Na bestelling binnen 1 dag ook al geleverd. Top!

Goede kwaliteit en nette prijs met een snelle levering.

"Parasol" besteld voor de boot. Goede kwaliteit en nette prijs met een snelle levering. Zal hier zeker nog wat gaan bestellen.

Snel, compleet en precies goed

1e bestelling hier. Ben zeer tevreden

Goed en snel verzonden

Goede ervaring

Alles netjes & snel in ontvangst mogen nemen. Volgende keer ga ik weer op de site kijken voor spullen. Het aanbod is zeer ruim!

voldoende

Krijg tv met smart functie niet gekoppeld aan iPhone. Gebeld om hulp, jongeman kon het niet oplossen en zou terugbellen, niet gedaan. Dus wel Digitenne maar geen telefoon gekoppeld gekregen aan TV met smartfunctie Door deze review, correct contact gehad, kreeg uitleg. Blijkt dat er met Smart bedoelt wordt, de App's die nu al op de TV staan, dat je via telefoon die kan bedienen, maar verder geen andere internetfuncties. Moet er eigenlijk bij staan, maar contact correct afgehandeld.

kapot product

de parasol die ik kreeg was al eens gebruikt en het tweede deel was krom. Deze paste niet meer in het eerste deel en dus onbruikbaar. Ik heb er een stuk af gezaagd waardoor deze wel weer paste. Beter opletten aub alsniemand iets heeft geretourneerd voortaan. mvg r roos (verder altijd tevreden producten ontvangen dus zie het als een klein foutje)

Snelle levering en prima product.

Idem.

Alles perce t

Snelle levering en goede producten

Prijs, kwaliteit en snelle levering oké.

Gemakkelijk bestellen, voor een goede prijs snel geleverd.

Prima product en snelle service

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal