Snelle levering en goede omschrijving

Super snelle levering en de artikelen in de webshop zijn correct weergegeven met een duidelijke omschrijving en daarbij de specificaties. Scherp geprijsd!

om tijd zoals belooft top

heb de tap gebruikt om luifel te repareren het resultaat, goed een aanrader.

Teleurstellend

Nippel die je in envelop kunt doen in een doosje verpakken dat vele malen te groot is. Wat heet verkwisting van papier!!!!

Slechte kwaliteit

Landvasten gekocht van Talamex. De landvasten laten helemaal los en begint naar twee dagen al te pluizen. Niet kopen! Zonde van je geld.

Erg goed

Goede ervaring

Duidelijke info op de website. Snelle levering!

Duidelijke info op de website. Vlotte afhandeling en snelle levering. Degelijke verpakking.

oke

snelle levering zelf opgehaald

1e avond besteld,volgende dag al in huis,toppie

Uitstekende dienstverlening

Het aanbod en de prijs was prima en volgens afspraak geleverd. Enige puntje, maar dat kan ook aan mij liggen, is dat ik bij Navy een andere kleur blauw (donkerder) had verwacht dan de geleverde kleur.

Perfecte levering

Heel snelle levering, volledig in orde

Duidelijke en plezierige website, concurerende prijs en zeer snelle correcte levering.

Buitenboordmotorslot zeer degelijke uitvoering met duidelijke gebruiksaanwijzing, en snel geleverd.

Snelle levering prima

Het bestelde artikel voldoet aan de verwachtingen en is razend snel afgeleverd.

alles ging fantastisch binnen de gemaakte afspraken. Tack sa mycket

alles ging fantastisch binnen de gemaakte afspraken. Tack sa mycket

Kon de bestelling binnen een uur ophalen!

Top !

Binnen 24 uur geleverd. Erg blij mee !

Snelle levering Topi

Goede prijs en snel geleverd

Top levering

Savonds gezocht en gevonden. Andere dag in huis en de goedkoopste

Goede service, producten hebben goede kwaliteit en zeer snelle levering.

Prima webwinkel!

Meerdere producten besteld bij NauticGear. Artikelen waren allemaal voorradig, goed verpakt en snel verstuurd. Na ontvangst alles keurig in orde en van goede kwaliteit. Ik kan NauticGear absoluut aanbevelen. Ik ben tevreden.

Snelle levering.

Snel accuraat en goed spul

Zeer positief de spullen kwamen echt snel en het ziet er goed uit

Correcte levering.

Goede en juiste levering, perfect verpakt. Ben zeer tevreden.

Snelle levering van vele producten.

Nautic gear heeft een ruim assortiment aan producten voor de watersport liefhebber. Prijs en kwaliteit verhouding is zeer goed.

Snel en volgens beloofde

Snel en volgens beloofde