Top levering snelle service

Zaterdag avond besteld en maandag morgen in huis .top verpakt en goed geholpen omdat ze een goede website hebben .

alles ok

alles ok.

Snelle levering, scherpe prijs

Willen of kunnen het probleem niet begrijpen

Lastige leverancier. veel gebeld over probleem allpa ruiten wissermotor Over wishoek Set besteld . motor .wisserarm en wis bblad Probleem. kabel veel te kort ander kleur schema steek assen te kort Motor bleek kapot te zijn alleen maar parkeer stand Wilde niet kosteloos nieuwe opsturen Moest nieuwe set bestellen en wederom betalen 150€ ong. Kapotte set opsturen krijg dan geld terug. afwachten dan. .ben achteraf benaderd door ceo van nautic Gear begreep volledig dat ik gefrustreerd raakte door deze problemen,je gaat er niet vanuit dat de motor zelf niet oké was financieel word het nu geregeld ben nu zeer tevreden met de gang van zaken en is mijn vertrouwen in nauticgear hersteld

Snel en volgens beschrijving

Ook prima

Heel kort prima!!!!

Tv en 12 volt kastje precies volgens afspraak,op tijd en het werkt ook nog dus toppie!!!!

Prima Service

Ik heb problemen met mijn radio en en van uw medewerkers stelde voor dat ik de radio naar jullie toestuur om deze na te kijken. dit ga ik binnenkort doen

Correcte levering

Bestelde kaarten bleken niet meer voorradig maar ik werd correct geïnformeerd toen die er wel weer waren. Kaart was goed verpakt voor verzending.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd.

mooie kwaliteit

de bootkussens zijn mooi en van goede kwaliteit !

Korrekt

Geleverd zoals besteld, niets op aan te merken

echt een aanrader, al veel besteld en super servies en snele levering

een aanrader, snel levering en super servies

Super snelle levering

Zeer prettig en snelle levering

Snelle en correcte levering

Levering conform bestelling en snel.

Prima op orde

MauriceGear reageert direct op vragen en regelt vervolgens bestellingen uiterst correct. Ben zeer tevreden

Goed geregeld allemaal !!

Alles keurig op tijd

Super snelle levering, top product.

Snelle levering, maar het bestelde had volgens mij in een enveloppe kunnen, zodat het door de brievenbus kon, nu een vrij groot doosje

snel en goed

De bestelling werd snel geleverd en het product is van goede kwaliteit

Goede kwaliteit met prettige service

Behulpzame klantenservice. Proactief en oplossingsgericht.

Zeer positief

Goede kwaliteit aan schappelijke prijs en zeer snelle levering

Meerdere keren wat besteld en altijd goed.

Als je er meerdere keren wat besteld en het is altijd goed verdienen zulke bedrijven ook elke keer weer een positieve review

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal