Een pakket van Nautic Gear betekent altijd veel plezier

Bij de fantastische Nautic Gear Bestel ik altijd met heel veel plezier Ze hebben helaas niet alles, maar wel heeeeel erg veel Anders viel er wat mij betreft hun nog veel meer ten deel Overduidelijk, vrijwel alles dat ik bestelde is bestemd voor de boot, en leg ik al jaren onder t mom van 'voor moederdag' in mijn vrouw haar schoot. Ga vooral zo door met een nog groter assortiment, then I'll be back Dan fluister ik zwoel "ik weet nog een leuk moederdag cadeau in mijn vrouw haar nek"

Prima bedrijf!

Overzichtelijke website. Makkelijk online bestellen supersnelle levering en goede producten voor een nette prijs. Wij bevelen dit bedrijf aan.

Mijn ervaring is prima met Nautic Gear

Wat ik besteld had ik binnen 2 dagen binnen, prima gegaan

Levering op was best wel snel nog

Goede kwaliteit

Geweldig !!

Bestelling keurig geleverd met duidelijke richtlijn “wat te doen” als er een probleem is. Helaas was het geleverde product te klein, waarop het retour gezonden is met de vraag om een groter type te leveren., uiteraard met verrrekening van de meerkosten. Wij zijn nu in afwachting van de reactie op onze vraag.

Zeer duidelijke website

Na aankoop sloep diverse boot items besteld. Website met veel en duidelijke uitleg en achtergrond info over de producten. Alles met drie dagen afgeleverd hoor een nette prijs

Altijd goed

Pakje duurde iets langer maar toen we er niet uit kwamen kregen we telefonisch goede hulp

Precies wat ik had besteld.

Voordelige prijzen. Correcte producten en levering.

Super kan niet beter

Op zondag nacht besteld dinsdag morgen in de brievenbus

Snel en goed verpakt geleverd,

ze doen wat ze zeggen

Besteld voor een scherpe prijs en binnen 24 uur in huis en afgehandeld

besteld en snel geleverd

de ene dag bestelle, door vertraging bij post.nl twee dagen later in huis, prima service.

Snelle leveringstermijn!!

Nergens zijn bestelde goederen steeds zo snel geleverd al hier!!

Snelle levering!

Vlotte service en correct

Vlot en correct

Super service.

Na een klein foutje in een levering, werd dit direct hersteld en kregen we een leuke attentie toegestuurd. Service zoals het eigenlijk hoort dus. Tegenwoordig is dit wel uniek! Chapeau!

Mijn bestelling was de volgende dag binnen. Prima ervaringen met NG.

Niet helemaal blij

Foto en omschrijving artikel waren in mijn oogpunt wat misleidend. Ik was in de veronderstelling dat mijn artikel uit 4 producten bestond echter was het er maar één. Dan had ik het niet besteld en ook niet de verzendkosten betaald.

Snel verzorgd jammer geen instructie bijgeleverd en info over vastzetten

Jammer geen instructie bijgeleverd hoe en wat

Duidelijke website, snelle levering en uitstekende service

Website is overzichtelijk, snel gevonden wat ik nodig had. Super snel geleverd en goede service.

Wat ze beloven komen ze ook na.

Prima geregeld!

Prima ervaring. Heb telfonisch om raaf gevraagd en gekregen. De order is daara goed afgewerkt.

Goed advies, zeer snelle levering

goede service

ben goed geholpen en snel met versturen ik raad mijn vrienden deze aan

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal