goede service

netjes en snel afgeleverd,prima

Uiteindelijk geleverd

Op zich ,tot nu toe ,zijn de bestellingen goed verlopen en snel geleverd. De laatste bestelling heeft echter wel heeeeel lang op zich laten wachten terwijl bij de betreffende artikelen stond vermeld “ levertijd 2a3dagen” heb ik na 14 dagen toch maar even gebeld . Daarna had ik de bestelling binnen 2 dagen . Waarschijnlijk zeeeeer drukke tijden in het online kopen .

Snelle en juiste levering

Product prima, echter een zakje houten pluggen in een doos is echt onzin. Dat zakje past prima door de brievenbus. Minder kosten voor mij en minder rotzooi als verpakking. Zonde!! Niet meer doen.

Super goed. Snel en compleet geleverd.

Al vaker besteld bij Nautic Gear en steeds super snel en compleet geleverd. Duidelijke website en ze hebben zeer veel artikelen voor de watersport.

Nog ff tel contact gehad over de zending. Was aangenaam bedankt voor de service

Niet zo goed

Beste ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Mvg

Prima product, slechte connectoren

Gelijk naar de winkel gegaan voor dikkere coax kabel met goede opschroefbare connector. Daarnaast een goede connector voor op de TV van Hirschman. Snap niet dat jullie zo’n goede antenne leveren met zulk matig aansluitmateriaal.

———

————

We hebben een mooie tas besteld, goeie prijs kwaliteits verhouding en snelle levering.

Savonds om 2000u besteld, volgende dag gehele bestelling om 1300u op de stoep.

alles zoals belooft

Makkelijke site, onderdelen goed bij elkaar zodat alles overzichtelijk is,

Snelle service, nette prijzen, goed geholpen

Snelle en correct afgeleverde bestelling

Snel, correct en gunstige prijsstelling.

Goede prijs en vlot geleverd

Zoals beschreven

Levering volgens afspraak.

Producten zonder problemen snel afgeleverd .

Top geregeld

Ga zo voort!

Top gedaan

Levertijd als afgesproken en levering compleet.

goede service, snelle levering

Snelle levering, scherpe prijzen

Prima service met vlotte reacties

Had het verkeerde bezorgadres ingetikt en na één mailtje was het gecorrigeerd.

Prima in orde

keurig verpakt en op tijd ontvangen product zoals omschreven!!

Gewoon PERFECT.

Ik bestel 7 reddingsvesten, 7 verschillende maten om 17 uur. 1 dag later, 10.30 uur, Ik ontvang 7 reddingsvesten, 7 verschillende maten. Dus 10/10 Beter kan niet.

Zeer snel geleverd.

Perfect snel geleverd en prima kwaliteit.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal