geweldig

Gebeld voor advies boiler , super goed te woord gestaan, al voors en tegens afgewogen en nog advies qua levertijd, keuze gemaakt besteld en betaald binnen 3 dagen in huis ! Super winkel !

Snelle en goede bezorgen.

De Bluetooth conrector werkt prima. Alleen jammer dat hij zich niet zelf verbind met de telefoon

Zeer goed!

Duidelijke website, mooie producten voor een goede prijs. Zeer snel geleverd.

prima service

Zeer snelle levering en personeel staat je vriendelijk te woord als je vragen heb. en de materialen die ik besteld heb waren allemaal erg degelijk misschien voor nautick gear een tip om nog een leuke reclame atentie toe te voegen bij een levering denk aan sleutelhanger of een pen of iets dergelijks leuk voor de kinderen /toekomstige klanten

top service

top service

Zeer goede prijs/prestatieverhouding

Ik was onder de indruk van de geweldige kwaliteit van een parasol voor onze boot.

Klantvriendelijk

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestellingen.

Product goed verpakt en snel geleverd! Scherpe prijs.

Prima en snel geleverd

Snel geleverd prima product

Snelle levering en goed advies

Zeer snelle levering!

Goed product, snel geleverd.

Snelle en goede levering

Snelle goede leverin

Uitstekende sevice met snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

complete en snelle levering TOP

Overzichtelijke website en gemakkelijke aanmelding , klantvriendelijk en alles gekregen zoals gevraagd , zeker een aanrader

Super snelle service

Goed geregeld

Ze hadden precies wat ik nodig had

Goede prijs , goed product en fantastische logistiek en afhandeling

Goed geregeld

Correcte afhandeling

Topservice

Leveringen zijn snel en materialen voldoen aan de verwachtingen, helemaal tevreden!

Helemaal geweldig

Helemaal geweldig

top website

Top service, Top levering en Top kwaliteit!!

extreem goede service

een telefonade met een zeer vriendelijk persoon die mij uiterst goed en vakkundig heeft geholpen met mijn vraagstuk. perfecte service en de volgende ochtend was de bestelling bij mij thuis. top.

Perfecte spullen maar zeker ook service

Heel goed geholpen bij de keuze van dieptemeter en ook achteraf per e-mail goede service over waar ik transducer precies moet plaatsen

Prima!!!!!

Zou ik zweer bestellen bij dit bedrijf

Echt supersnel!

Levering was echt supersnel, was binnen 24 uur na bestellen aanwezig.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal