Goede en snelle levering.

goede producten

En supersnelle levering

Prima.

Binnen 1 dag goed verpakt ontvangen.

Goed geholpen!

Zeer goed geholpen en een snelle levering!

Omschrijving artikel kán vollediger!

Fusion speakers SG-FL652SPW gekocht. Bij deze set zit echter geen speakerkabel én ledverlichtingkabel bij geleverd. Een verbetering zou zijn om dit in de omschrijving te vermelden. De mogelijkheid om een losse set kabels voor speakers én ledverlichting met de juiste aansluitingen te kunnen bestellen scheelt een rit naar de bouwmarkt of automaterialenzaak. Doe er je voordeel mee! Klantenservice wist NIET van het ontbreken van de kabels. Ze zijn nog speciaal in een andere doos gaan kijken.

Zeer snel geleverd

Nautic Gear is een van de weinige leveranciers van 15 liter Jerrycans. Ze zijn snel geleverd.

Bestelling was snel geleverd en prima in orde.

altijd goed in orde

Goed en snel geregeld

Goed en snel geleverd

Prima en snelle levering

Fijn assortiment met goede prijzen. Snelle levering van producten.

Goedkoop product en snelle levering!

Omdat het product ( een grof filter/ water afscheider ) goedkoop werd aangeboden, en zeer snel binnen 24 uur bezorgd werd, heb ik dit als zeer prettig ervaren.

pompt goed weg

werkt goed

Snelle levering perfect

Heb een biminitop besteld op zaterdag en s, maandags al binnen.

Schitterende service

Op de website dadelijk gevonden wat ik zocht en twee dagen later bij ons thuis geleverd . Schitterende service , heel tevreden , het dashboard van de boot nu eindelijk " af " .

Degelijk bedrijf

Snelle verzending en duidelijke (online) adviezen.

Snelle en goede levering van het bestelde

Op dit site voldoende info om te kunnen bestellen, na bestelling ook snel en goed geleverd

correct, snelle service

telefonisch contact to the point bestelling soepel resultaat kwam niet overeen met aanwezige hoeveelheid, dus 2e exemplaar komt later

Snelle levering & Goede prijs

Sneller, dan ik ooit had kunnen verwachten. Vrijdagavond om 20.08 besteld, zaterdag om 15.00 in huis. Teak producten, prima kwaliteit.

Razendsnel en complete levering

Zeer snel bediend en correcte prijs

Alles prima

Artikelen zien er heel goed uit, snelle levering, goede website.

kwaliteit en snel bezorgd

Super tevreden, Kreeg alles binnen een dag binnen en de prijs/kwaliteit verhouding is ook zeer goed!

Super Bedrijf met snelle levering

Alles klopt wat er gezegt word , een betrouwbaar bedrijf

Een bedrijf met een uitstekende service.

Zoals hierboven omschreven gewoon een mooi en service verlenend bedrijf.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal