Snelle levering van lifejackets van een hele goede kwaliteit.

Als je iets besteld dan wil je het graag de volgende dag in huis en er op rekenen dat het goed is. Bij Nautic Gear klopte dat.

prima levering

snel, accuraat

Goed en snelle levering

Goede en snelle levering.

Goed en snel geleverd

Heb alvast voor de Cobb briketten en alu opvangbakken besteld voor het aankomende vaarseizoen. Was de volgende dag al geleverd

Naar verwachting.

Besto comfort fit reddingsvest besteld, volgende dag net verpakt geleverd. Zwemvest zag er uit en functioneerde naar behoren en zoals verwacht. Hoewel niet nodig in dit geval zou gratis retourneren alsnog gewaardeerd worden, ik zou persoonlijk eerder een product aanschaffen indien ik de mogelijkheid heb het te retourneren.

Alles wat je besteld heb je de volgende dag in huis,en als je bel word je goed te woord gestaan.fijne en aardige mensen.

Erg behulpzaam en de dag nadien geleverd!

Telefonisch contact genomen voor extra inlichtingen, heel vriendelijk geholpen en dan online besteld. De dag nadien alles netjes geleverd.

Omstreeks 18.00 u. besteld, volgende ochtend al in huis.

Snelle service, dus over Nautic Gear heel tevreden. Met de dekventilator is het ook goed gekomen, al was de beschrijving niet heel duidelijk en alleen Engelstalig. Vooral het horretje was te lastig monteren.

Duidelijk en goed

Duidelijke beschrijving en maat aanduiding gewoon top!!!

Goed geregeld.

De bestelling is snel geleverd en is van prima kwaliteit.

Geweldig !!!!

Betrouwbaar en vriendelijk

Professionele webshop voor zowel nautic als camper benodigdheden. Kritische opmerking; trage verwerking van spullen die op voorraad zijn

Aardige jongens met een goede service.

Geweldige service

Je word snel geholpen en snelle service en levertijd.

Prima advies, snel geregeld!

Telefonisch uitstekend geholpen, link gestuurd, besteld en de volgende dag in huis.

Assortiment juist voor kogelkraan en slangpilaar

Ik de k dat de prijs van de producten nog iets scherper zou kunnen, maar dit is ook echt enige commentaar.

Alles klopt

Snelle, correcte levering

Snelle correcte levering

direct weer

Goed en duidelijk website. Bestelling goed volg baar, op tijd en netjes afgehandeld, klasse. Aanrader ......... ja

perfect

Geen minpunten

Zeer tevreden goede service

Alleen pakket beschadigd aangekomen. Heb [email protected] aangeschreven en wacht op een antwoord. Vervelend dat post nl zo met de goederen om gaat. Met vriendelijke groet, Rodney brouwer

Snel vriendelijk en goede service

Mijn aankoop werd snel verstuurd en in overleg kon er makkelijk iets geruild worden dat ik verkeerd had besteld. Top

super dienstverlenend

Je wordt 'aan de telefoon' snel en vriendelijk geholpen. en als ze er even niet uitkomen dan zoeken ze ook direct uit hoe het zit. Prima dienstverlening!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering binnen 24 uur in huis en alles netjes en naar verwachting.

Top snelle levering

Inductorstraat 16