Goed product

Goed product zijn tevreden.

Zo doorgaan zeker in deze coronatijd.

prima service en snelle levering. Slecht één onderdeel nog aan te leveren. ( in backorder). Prima verzorging en berichtgeving van bestelling tot levering.

Super levering

Alles wat ik besteld heb mooi op tijd geleverd. Had nog wat vragen en allemaal heel correct en snel beantwoord. Toppp Ik heb nog meer spullen nodig en die koop ik gegarandeerd bij Nautic Gear. deze internet store kan ik iedereen aanbevelen.

Keurig netjes geholpen.

Netjes alles afgerond, keurig.

Goede leverancier

Ruimvoldoende

Goeie prijzen en levering

Snellere levering dan eerst opgegeven, juiste artikel

Bestelling zeer snel en goed afgeleverd. Mijn zoon is blij met zijn cadeau

Goed advies en betrokkenheid

Kachel besteld, levering kwam later ivm het slechte weer, werd netjes op de hoogte gehouden via de mail.

Nette beschrijving van de bij van vervangend product

Kachelbrandstof - Paraffine 5 gekocht. Er zat een nette beschrijving bij met onderbouwing. Mvg Laura Nieuwenhuis Fotografie

Nvt

Nvt

Echte Friesen doen wat ze zeggen

Perfect en dat zegt een Groninger

Netje en snel geleverd.

Netjes en snel en de info na bestelling via mail was ook prima

Prima zaak

Snelle levering.

Goede communicatie en snelle verzending

een online bedrijf

een online bedrijf dat zijn service laat afhangen van anderen om service te verlenen

Goede en nauwkeurige service en levering

Het doet wat het beloofd.

Uitstekende service!

Kachel bestelt als kerstcadeau maar was niet voorradig. Zodra voorradig kregen we een mail dat we weer konden bestellen en hebben dat meteen gedaan. Door de weersomstandigheden kon PostNL de pakketten niet ophalen bij Nautic Gear dus kregen we netjes een mail dat de levering vertraagd was. Dat is service!

Uitmuntend goed

Vriendelijk, behulpzaam, goede kwaliteit , snelle service. Gewoon goed goed goed.

goede kwaliteit en service betreft up to date houden bezorging materiaal

goede kwaliteit en snelle service.

Gewoon top

Nette levering zelf met de sneeuw

Goed , graag kleine artikelen wat als gewone post verzonden kan worden niet als pakket verzenden,scheelt ook nog verzendkosten

klasse bedrijf!

Vlot bestelproces, je wordt prima op de hoogte gehouden en de site is goed benaderbaar voor wijzigingen

Heldere informatie en goede leveringsservice.

Prettige website en voor mij compleet product programma.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal