Snelle levering van een goed product

De bestelde epoxy 2 componenten lijm is een geweldig product en eenvoudig in gebruik. Beter dan de meer bekende merken. Levering de volgende dag al ontvangen. Mooie dienstverlening!

Zeer goede ervaring

Zeer correct en heel snel voor de levering

Goed en snel

Snelle en correcte levering.

Super bedrijf

Goedemiddag wat een geweldig bedrijf snelle levering bedankt.

Zeer goede webwinkel

Voor mij een zeer goede en betrouwbare webwinkel. Heb hier al het nodige aangeschaft. Mocht er toch iets niet in orde zijn of niet bevallen dan zonder probleem retour.

Snel

Prima bedrijf

Keurig gemeld dat het artikel niet op voorraad was en een mailtje toen het er weer was, besteld volgende dag in huis.

Gewoon vlgnd dag ontvangen

Altijd op tijd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede informatie

Hele goede service!!

Fantastisch geholpen door Nautic Gear. Had een buitenboordmotorhoes aangeschaft tegen het winterse weer dat op zondag eraan kwam. Op vrijdag werd het pakket geleverd, echter zat er een verkeerde hoes in het pakket. Om 16:00u hierover gebeld en de volgende dag ontving ik alsnog de juiste hoes.. top service!!!

Snelle levering, prima geregeld

Snelle en correcte levering

Echt snel.

Volgende dag wordt geleverd!

Altijd een oplossing

Nu al diverse malen een bestelling geplaatst. Bijzonder fijn contact en zaken worden snel geleverd. Bij zaken die niet op voorraad zijn nemen ze netjes contact op en bieden ze een alternatief aan. Daarmee bewijzen ze ook dat ze weten wat ze verkopen.

Wat een super service!

De vragen die ik had over de aanschaf van spullen voor onze nieuwe sloep werden zéér uitgebreid en snel beantwoord. Hierdoor hebben we een goede keuze kunnen maken. De spullen zijn inmiddels besteld en werden ook keurig op tijd geleverd. Wij zijn heel tevreden dus!

zorgeloos bestellen

Ze doen heel goed hun best om klanten tevreden te houden. Als een levering niet helemaal 100% in orde is en het is duidelijk dat aan hun kant iets mis moet zijn gegaan geven ze dat netjes toe en lossen ze het probleem op. Ik had een drinkwaterslang met een scheur erin. Een goedkoop dingetje maar toch vervelend als je zoiets net nodig hebt. Werd keurig nagestuurd en nog snel ook! En toen ik iets bestelde dat volgens de site wel op voorraad was maar niet in werkelijkheid stuurde Nautic Gear een iets duurdere versie voor dezelfde prijs zodat ik niet zonder zat. Dat is pas service!

snelle afhandeling

snelle afhandeling

snelle levering goed vooraad

Klasse

Voldoet volkomen aan mijn wensen en de service is prima

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering goed product

Prima geregeld

Super snel en netjes afgehandeld

Net als eerdere bestellingen Snelle en goede service

zeer goed

Hout!!!!!!

Prima en snel geleverd

Goed produkt snel geleverd goede prijs

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal