Prima levering dag erna in huis

Alpa toilet besteld prima toilet ,doe er een beschrijving bij als je hem gaat plaatsen haal de pomp eraf anders kan je hem bijna niet bevestigen de montage gaten zitten onder de slangen tules , niet erg slim

Nadat een product niet voorradig was, dacht Nautic Gear mee voor een oplossing, zeer klantvriendelijk

Werkt perfect ook bij huis omstandig heden

Wij een put voor de tuindeur met een radiator in de put. Door grondwater problemen staat de radiator in het water. Om waterschade aan de radiator te voorkomen hebben wij bij NauticGear een Whale Supersub Smart Bilgepomp 650 aan geschaft. Deze pomp werkt perfect. En een goede begeleiding voor de aansluiting.

snel

Snel en goede producten

zeer goed, materiaal goede kwaliteit en snel geleverd

Grandioos

Goed geregeld Mooi product

Geen bijzonder ingewikkelde bestelling, maar keurig de volgende dag bezorgd. Deugdelijke verpakking.

snelle levering, goede communicatie

Snel en goed.

Een record. Nog nooit zo snel een bestelling geleverd gekregen. Vrijdag na 18:00 besteld. Volgende morgen voor 08:30 in huis. En dat tijdens de lockdown en avondklok. Super! Niveaumeter nog niet geïnstalleerd, maar heb er alle vertrouwen in dat hij doet waarvoor ik hem gekocht heb.

Goede site

Goede site en welke allemaal erg goed

Pijlsnel

Op 'bestel' geklikt en de dag erna was die bestelling in huis, degelijk verpakt.

Alleen het artikel was te groot wantij besteld had. De maten erbij zou een oplossing zijn.

Vlot en foutloos

Duidelijke website, gigantisch aanbod, vlotte en foutloze levering...goede kwaliteit. Wat wil je nog meer?

Super snel geleverd

In de avond besteld en de andere dag geleverd. Prima meters geleverd

100procent in orde

...’’’

Snel en correct

In een woord geweldig goed!

Vakkunding, behulpzaam en coulant

Bij mijn eerste bestelling ontdekte ik dat ik een verkeerd product had besteld (en betaald) Een telefoontje, de volgende dag, en alles werd keurig teruggedraaid en gecorrigeerd, waarbij ik een geduldige en duidelijke uitleg kreeg omtrent het artikel dat voor mij het meest geschikt was. Dit wordt beslist mijn "shop" voor toekomstige aankopen op nautisch gebied.

Duidelijke site, voordelig en snel

Ik kon snel vinden wat ik zocht en de prijs was aantrekkelijk. Daarnaast werd het ook nog eens heel snel geleverd.

Ik vindt het een fijne webshop.

Alleen mijn laatste artikel ( Nederlandse waterkaart) zat al een account op en die heb ik nu naar mijn account gezet. Dus ik denk dat dit artikel een keer is retour gestuurd. Mvg Joost

Correcte levering !

Correcte afhandeling en levering ! Een aanrader om bestelling te doen

Snel verzonden, goede kwaliteit

Geweldige webshop

Tankgever vrijdag bezorgd, bleek het verkeerde type gebeld en uitgelegd nieuwe dus juiste type besteld zaterdagmiddag geleverd, geweldige service,eerst volgende keer weer mijn onderdelen bij deze webshop,Gents bedankt voor de service Top!!!

Ziet er goed uit snelle levering

Snelle levering en ziet er goed uit nog niet geprobeerd

Uitstekende service

Bestelling geplaatst en vrijwel direct verzonden. Goede Service en zeer tevreden

Snelle levering!

Prima service, leveren op tijd. Scherpe prijs.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal