Vriendelijk behulpzaam en meedenkend

Beetje teleurgesteld omdat er onderdelen ontbreken bij de originele zending

Essentiele pluggen waren verwijderd uit de doos van mijn bestelling. Aangebroken zakje zat er nog wel in. Nautic Gear heeft beloofd een nalevering te zullen doen en daar wacht ik dus maar op

Heel correcte en stipte levering

Heel correcte en stipte levering

Gisteren besteld, vandaag in huis.

Snelle levering en goede service. Ook vragen worden duidelijk beantwoord. Ben er heel blij mee.

Hele goede service en verzending

zowel contakt als product en verzending prima in orde

na tel. advies die exact aangaf hoe en wat de bestelling geplaatst en snel goed ontvangen. maw. zeer tevreden.

Supersnel geleverd

‘S avonds de order geplaatst en al de volgende dag in huis. De artikelen staan duidelijk omschreven dus de keuze is snel gemaakt! Kom hier graag weer terug.

Snelle levering en goede prijs

Zie boven.

Uitstekende service !

Wel 'n vraag gesteld, nog niets terug gehoord !

Gewoon goed

Goeie prijs kwaliteit, snelle levering en altijd op voorraad. Gewoon zoals het hoort.

Alles perfect

Alles in orde , goede levering

Gewoon goed

Netjes en snel

Goed en snel, al jaren

Elk jaar dezelfde producten voor ons schip. Elk jaar weer snel en goed verpakt geleverd. Top!

Zoals gebruikelijk, wederom uitstekend.

M'n meeste spullen bestel ik bij Nautic Gear, omdat de ervaring me heeft geleerd dat ten eerste de bestelling zeer snel afgeleverd wordt en ten tweede het brede assortiment. Buitengewoon goeie ervaringen met dit bedrijf.

Snelle levering van top kwaliteit

Nadat bol.com niet kon leveren maar rechtstreeks naar de vakman gegaan. Wat bleek, paar euro goedkoper ook..

Gewoon zoals het hoort.

De spullen die ik besteld had waren de volgende dag in huis

Boven verwachting

Snel verzonden, keurig verpakt en met retoursticker wat gelukkig niet nodig was. Zeer tevreden.

Super winkel

Nette winkel met ervaren aardige personeel, echt een aanrader

Snelle levering, juiste spullen en goed verpakt

De bestelde spullen zijn de volgende dag al geleverd, netjes verpakt en precies wat ik besteld heb.

leverantie perfect

Snel geregeld

Snelle levering en goed verpakt.

Ik heb vandaag mijn spullen in goede orde ontvangen

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal