Snelle nette levering

Goede producten, netjes en op tijd geleverd.

Tevreden

Duurde 4 maanden voor het gewenste voor een gedeelte van hetgeen ik wenste te bestellen weer op voorraad was terwijl de levertijd van het resterende nog niet belend blijkt ? Jammer.

Spuittips werden nagestuurd

Ik heb 6 x Sikaflex 221 kitpatronen besteld. De spuittips ontbraken, maar deze werden na een vriendelijk telefoongesprek met Jasper nagestuurd.

Uiteindelijk na twee maanden mijn bestelling in goede orde ontvangen.

Ruimschoots (2 dagen) na de op de website genoemde levertijd van 2 tot 3 dagen geen antwoord gekregen op mijn mailtje. Volgende dag gebeld. Binnen vijf minuten reactie: de leverancier had de bootstoel niet op voorraad. Daarna keurig op de hoogte gehouden van vertraging van levering. Punt van verbetering: “Werk website bij”, want gedurende de vertraging van ongeveer 6 weken bleef de website een levertijd van 2 tot 3 dagen vermelden. Ben verder overigens uiterst tevreden over deze webshop. (In het verleden meerdere bestellingen gedaan). Volgende keer toch maar even bellen of een artikel op voorraad is.

Snel en makelijk besteld tegen zeer Goode prijs

Prettig

Heel tevreden.

Zeer snel geleverd op afgesproken uur !

Snel geleverde goede spullen bedankt. Peter Spitteler.

Snel geleverde goede spullen bedankt.

goede correctie afhandeling van mijn bestelling

Na het bestellen van diverse producten, zijn de producten volgens afspraak geleverd.

snel geleverd!

Helemaal geweldig. Mooi op tijd zoals aangegeven op de mail.

mooi verzorgd, niks op of aan te merken.

..... verzendkosten...

M’n bestelling was 49,90 en bij 50 euro waren de verzendkosten nihil... Nog een berichtje gestuurd om voor m’n aankoop 50 euro te mogen betalen, maar nee... ( enige dagen geleden hetzelfde ervaren: m’n aankoop was 48,85 (en ook vanaf 50 euro gratis verzenden, Dit bedrijf rekende geen verzendkosten... Een mooi gebaar..... Helaas moest ik iets extra’s bestellen ( oké minder dan de verzendkosten ) , maar voor 0,10 ?.... Verder wel tevreden over de snelheid van verzenden( ik had nog graag een exemplaar willen bestellen)

Heel snel geleverd

Netjes en op tijd

Goede levering.

erg snel

's avonds besteld, volgende dag binnen!

kwaliteit en service en snelle levering

xxxxx

Snel en goed

Snel en goed

Ik heb nog steeds niets ontvangen

Ik hou er niet zo van om meningen te geven

Volgens afspraak geleverd en artikel zoals verwacht

Een goed toegankelijke site die netjes omhoog komt bij de door mij gebruikte zoekterm. Geen overbodige stappen om het product te bestellen en levering cf toezegging en verwachting. Kortom: betrouwbare partij.

goed een tevreden

okee een tien en een griffel een aanrader

Toppie

Zeer goed maar post nl is niet zó snel

Optijd zoals men had gemeld

Zeer tevreden over men bestelling en de snelle levering hiervan

Super snel geleverd

Snel en volgens beschrijving top

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal