Prima gegaan en snel

Heel tevreden.

Zeer netjes geholpen

Prima na telefonisch contact ben ik netjes terug gebeld naar aanleiding van een vraag. Correct geholpen

Snelle service, levering,

Snel geleverd, kwaliteit moet ik nog beoordelen als ik de onderdelen gebruik.

goede informatie op de website over het product dat ik wilde hebben het product zelf ('Wema RVS Onderbouw flens voor S5 gever') ben ik iets minder over te spreken maar dat ligt aan fabrikant

De spullen die ik zocht voor de beste prijs en de volgende dag in huis.

zie boven

Snelle en juiste artikelen ontvangen, Scherp geprijsd.

Meerdere ervaringen gehad met Nautic Gear. Altijd goede artikelen ontvangen en goede kwaliteit.

zeer goed

snelle levering , goed product

Vlotte levering. Volgende dag in huis

1 dag na bestelling thuis.

vlotte bestelling

Positief

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf.

Het bestelde werd ondanks de corona snel bezorgd in goede staat.

Ik had graag gezien dat de info bij het artikel duidelijker was. Heb veel van de Quick inbouwspot TED C en CT besteld en las dat de TED C dimbaar was, maar omdat ik de TED CT (Schakel en dimbaar) ook heb dacht ik te lezen dat deze ook via touch op lamp ook dimbaar was, is dus niet zo, moet dan evt. met dimschakelaar. Maar in mijn motorboot zit zoals alle boten een schakelpanneel voor 12 volt. Verder wel een snelle levering gezien de aantallen.

snel

Super snel geleverd

Mooie producten en volgens wens.

Super snelle bestelling, en goede kwaliteit

Ik had gisteravond om 20:24 een bestelling geplaatst, en de volgende ochtend om 9 uur werd die al bezorgd

duidelijkheid

goede uitleg goede service snelle levering

betrouwbaar

Vriendelijke webshop. Gemakkelijk bestelproces. Snelle levering.

Zeer snelle bezorging

Snelle bezorging

Prima geregeld en snelle bezorging

Cobble stones besteld, goede prijs en netjes en snel geleverd

Prima voor elkaar

Alles perfect geregeld en bezorgd

Erg goed. Snel geleverd

En ook handig advies op de website

Geweldig services

Na een goed telefonisch gesprek over een onderdeel ben ik zeer goed geholpen. En een dag later in de corona tijd mijn onderdelen thuis. Echt top

Uitstekend.....!!!

Mijn aanvraag voor dit product is correct uitgevoerd en via mijn mail weet ik wanneer het bezorgd wordt . Super goed .....

Perfecte levering en zelfs 1 dag eerder geleverd

Inductorstraat 16