Prima,snel efficiënt

Top geregeld, snelle levering.

Duidelijke webshop en snelle reactie.

Prima dienstverlening

Heldere website, vlotte afhandeling, snel bezorgd. (-:

Snelle levering, top!

Snel geleverd ondanks de drukte bij de koeriers, top!

Prima ! En volgens afspraak geleverd

Snel en correct geleverd.

Goede prijs snelle levering Top

s'avonds besteld volgende dag in huis!

Probleem niet opgelost

Ik heb een ander lever adres opgegeven, echter werd het maar niet geaccepteerd in de bestellings tool. Toen gewijzigd in Mijn account, En nu blijkt dat het nog steeds op het facturatie adres aankomt. Service geeft aan dat het reeds verzonden is. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit van de zitjes

zeer kundige medewerkers, een goede website en een grote voorraad

Ik bestel nu al een langere tijd bij Nautic Gear en kan niets vinden wat negatief is. Wanneer ik vragen heb wordt ik netjes en vakkundig geholpen. Ook het aanbod is zeer ruim en er zijn altijd leuke aanbiedingen. Alles wat je besteld wordt ook idd op het afgesproken moment geleverd.

Bestelling was perfect, kwaliteit product volgens verwchting en snelle bezorging.

Zeer snelle levering.

Ik heb alleen bestelervaring.

Prima geregeld.

Alleen 3 x een bevestiging van de bestelling is wat overdreven. Verder alles prima geregeld.

Zeer snelle levering

Super snel!

's Avonds besteld,'s morgens geleverd. Binnen 12uur. Super!

Normaal goed maar nu even niet

Op 2 januari een koellade besteld die in de week van 18 januari geleverd zou worden. Maar doordat de leverancier niet oprijd kon leveren aan Nautic Gear komt de levering ruim 8 weken later. De koellade wordt nu verwacht op 14 maart. Acuut zijn de werkzaamheden in de boot gestaakt en inmiddels ligt de boot weer in het water. De Timmerman heeft aangegeven dat hij niet eerder beschikbaar is dan in Mei of juni. Boot wordt ook nog aan de buitenkant kaal gehaald en in twee componenten verf gedaan vanaf 22 maart. Ik ga nu zelf het houtwerk aftimmeren en dan heb ik een week de tijd om het af te ronden. Nautic Gear doet er alles aan om de koellade op tijd geleverd te krijgen.

prima!

goede technische ondersteuning op mijn vragen en na bestelling supersnel geleverd

Gewoon weer top

Lekker snel

snel

Zeer fijn bedrijf ook voor garantie geen probleem

Kom er regelmatig, altijd vriendelijk en geen probleem als je terug komt.hebben Veel in voorraad.

Goede service.

Duidelijke uitleg op de site

Goed advies en snelle levering

Snel geleverd en uitstekend advies!

snelle levering (<24uur!) van al het bestelde.

probleemloos orderproces en levering.

Goede snelle service, netjes verpakt allemaal.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal