Super snelle en goede levering

Zelfs tijdens corona waar veel bedrijven langere leveringstijden hanteren, bezorgt nautic gear de nog steeds de volledige bestelling de volgende dag.

Al vaker besteld en altijd zeer tevreden.

Heb al meerderen malen spullen gekocht en ben zeer tevreden over alles. Ook de klantenservice is goed geregeld !!

deskundig en volledig aanbod

ik vind wat ik zoek voor mijn boot

prima ervaring

Goede prijs en snelle en nette levering

Prima service en correcte toelichting bij telefonische navraag.

Deels: zie boven, maar wat voor verbetering vatbaar is, is de opgave van de juiste levertijd. Nu staat er bij een bestelling: Na ontvangst van uw betaling verwerken en verzenden wij uw besteling. Afgezien van de negatieve impact van het laatste woord, kan men beter z.s.m. de juiste levertijd opgeven, als b.v. iets niet op voorraad is. Telefonische navraag is dan niet meer nodig.

Snelle en perfecte verzending en aflevering.

idem

Snel en communicatief sterk

Twee artikelen gesteld. Van één bevestiging van verstuurd. Mail gestuurd en direct teruggebeld met uitleg. Toch ook verstuurd vanwege te groot voor doos. Waardeer deze persoonlijke benadering en kom zeker terug voor andere zaken.

Snelle levering van verlangde artikel.

Kwaliteit en levering als verwacht.

Op zondag artikel besteld en op dinsdag geleverd. artikle voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Snelle reactie

Supersnel geholpen met mijn vraag, incl een link naar het product

Zeer snelle levering. Nette prijs!

Eerste pakket geen bevestiging gehad dat deze wordt verzonden. Tweede pakket wel

Mooi spul geleverd

Prima snelle levering keurig verpakt

Snelle levering en goede prijs

Nu en ook eerder positieve ervaring!

Snelle levering. Dank je

Iedere keer perfect. Snelle levering , goede spullen

Een keurig bedrijf , mooie website . Binnen een dag alles geleverd .

Supersnelle levering.

Vlotte afhandeling van de bestelling en zeer goede communicatie. Binnen de 24 uur levering van het pakket.

Mijn ervaring is dat wanneer je vragen hebt over een product dan effe bellen en je krijgt vakkundig uitleg en advies

Super service

Snel, top gerief en zeer coöperatief

Zeer snelle en correcte afhandeling bestelling

De aflevering van mijn bestelling vond, bij wijze van spreken, al plaats voordat ik deze goed en wel geformuleerd had.

Snel en goed

Ik kijk vaak op de site voor advies en instructie. Geen tweede in Nederland.

Levering van 1e zending oké!

Ik werd netjes gebeld dat de zending later kwam omdat 1 onderdeel moet op vooraad was maar zending binnen. Tweede zending nog niet bestelling en betaling op 22 dec.jl. epifanis en handgreep ??

Goede overzichtelijke site en levering correct en volgens afspraak

Communicatie verloopt soepel.

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Prettig geholpen

Vraag over bestelling direct beantwoord

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal