Snelle levering, duidelijke communicatie, top service.

Was goed alleen kon bij de laatste scherm niet afrekenen

geweldig goed

aanrader en tot de volgende bestelling

Prima, snelle bediening

Prima, snelle bediening

Top product aan zeer mooie prijs

Zeer snel geleverd

Snelle levering.Super

Snelle levering.Keurig.

Geheel volgens afspraak geleverd!

Speedy, Bzzzz.........

Speedy, Bzzzz......... :)

Voldoende

Alles verliep goed, het is jammer dat er pas bij het afrekenen te zien is wat het verzenden naar België kost en dat er nergens vermeld wordt dat dit niet gratis is vanaf het aangegeven bedrag.

Snel en goed

Snelle levering en prima in orde

Alles verliep sneller dan verwacht... minder dan 24u tussen bestelling en levering.

Snelle bezorging, geweldige service

Meteen de volgende dag bezorgd, één van de bestelde items bleek eerder geretourneerd en was beschadigd. Na een emailtje was het probleem zo opgelost! Geweldige service.

Super bedrijf

Binnen 24uur mijn bestelling geleverd!!! Mooie webshop met erg veel spulletjes tegen scherpen prijzen. Bij deze webshop al meerdere bestellingen gedaan en zal het in de toekomst zeker nog vaker doen!!!

Zeer tevreden over de supersnelle en correcte aflevering

Bizar snelle levering, Chapeau!

Erg tevreden

Perfecte vlugge levering

Perfecte vlugge levering, en gemak van betalen, weinig rompslomp

Super snel geleverd.

Heldere website makelijk bestellen en super snel geleverd.

Goede service/snelle levering

Geen 10 omdat ik de pomp nog niet heb kunnen uitproberen. Wel een 0 voor Post.nl die terwijl ik gewoon thuis was niet aan heeft gebeld en het pakket gewoon bij de buren voor de deur op straat gedumpt heeft, in Amsterdam nota bene.

Goed en snel geleverd

goed product goede prijs snel geleverd

Besteld verzonden en gekregen prima

Gevonden op internet en gevonden wat ik zocht. Ook nog contact gehad en werd snel geholpen. Prima.

Prima afhandeling order

Snelle en adequate afhandeling door klantenservice

Top bedrijf

Super snelle reactie op bestelling. Kon het meteen afhalen. Ik woon hier dicht in de buurt.

Perfekt

Alles perfekt. Snelle bevestiging van order, faktuur en levering. Geleverde produkten zoals gevraagd en op tijd. Betere ervaring dan met een andere toeleverancier van gelijksoortige produkten. Nautic Gear is een voorkeur leverancier.

perfect!!!

Snelle levering, goede prijs.

Mooi product

Supersnelle en correcte levering