top

top

Top bestelling en levering

Vlot besteld, items netjes verpakt, waar nodig een woordje uitleg bij, vlot en snel geleverd door een vriendelijke man. Een aangename aankoop, zo hoort het eigenlijk.

Goed materiaal

Zeer aangenaam , snelle ontvangst Kwalitatieve producten

Correcte en snelle levering

Keurige prijs en overzichtelijke website.

Super snel!

Heel tevreden

Top gisteren avond besteld vandaag in huis complimenten

Eerder geleverd als verwacht super

Op correcte en zeer snelle wijze het juiste product geleverd.

Uitmuntend

Snelle levering ondanks de feestdagen een dag later al in huis. Accuraat, goed verpakt, goede kwaliteit. Blij met het zwemvest dat aan al mijn verwachtingen voldoet. Goede kwaliteit, goede pasvorm, mooie kleur. Mijn dochter gaat het vedt ook kopen

Snelle levering en goed

Keurig afgehandeld.

Helemaal tevreden !

Nette levering

De levering duurde iets langer dan ik had verwacht. De uiteindelijke levering voldeed aan mijn verwachtingen. Communicatie over de levering vooraf was goed en compleet.

Prima service en bestelling voldoet aan verwachting

Het is makkelijk om op de site te zoeken wat je nodig hebt, te bestellen. Levering is goed verpakt en binnen korte tijd geleverd, zoals vermeld.

Als je belt altijd zeer goede service Je wordt gebeld als het langer duurt als verwacht

Superglue

Ik had 2 componenten lijm gekocht om mijn defecte wasmachine trommel Weel aan elkaar te lijmen. In een omschrijving super lijm echt perfecte lijm. Wel jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bijgeleverd is door Nautical Gear.. Het probleem is al div. keren besproken maar er wordt weinig mee gedaan. Wel staat er online een beschrijving die niet geheel overeen komt met de bijgeleverde Poolse-Russische en andere talen. Maar de lijm was en is perfect. En voor diegene die willen reageren ik kan Engels en als het dopje van de reactor vloeistof niet afsluit, ff een rubbertje in het dekseltje doen dan is dat ook weer opgelost.

goede service

goed advies gehad dus gelijk besteld dag later binnen top

lekker snel geleverd en goeie prijs

lekker snel en tot nu toe geen nodeloze bemoei mails. Houden zo

Snel en voordelig

Ga zo door...

Zeer snel geleverd en vlag volgens verwachting

Zeer snelle correcte levering!

Zeer snelle correcte levering!

Duidelijk, correct en niet duur

Zo is online kopen een plezier

Value for Money

Mooi assortiment. Snelle levering

Snelle levering en makkelijke site

Zeer snelle levering.

Makkelijk te bestellen en snelle bezorging.

Zeer snelle bezorging

Gisteren besteld en vandaag al binnen.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal