Op tijd en juiste product

Prima, snel bezorgd!

Net als eerdere ervaringen snel bezorgd

Sehr freundlicher Shop

Freundlich, kompetent und ich wurde sehr gute beraten.

Goede site snelle levring

Snelle en prima service

In deze Kerst- en Nieuwjaarsperiode zeer snelle en goede service van voorradige producten. Correcte prijs. Goede telefonische ondersteuning. Mijn eerste bestelling en kennismaking met Nautic Gear verliep zeer goed. Op website duidelijk verklarende tekst. Na mijn eerste ervaring nog bestellingen geplaatst.

Zeer snelle levering. Vriendelijk te woord gestaan via de telefoon

Vriendelijk en goed geïnformeerd geholpen.

Aangezien ik niet veel van electronica weet, ben ik goed geïnformeerd en geadviseerd, alvorens is tot mijn aankoop ben overgegaan. De producten waren goed verpakt en snel aangekomen. Ik heb gelijk een account aangemaakt bij Nautic Gear bv en heb daarmee het juiste adres voor accessoires en/of onderdelen altijd bij de hand. Zeer tevreden.

Goede web site met veel goede bruikbare watersport artikelen

Snel kunnen bestellen goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima en snel geleverd

weer perfect

Ook deze bestelling weer keurig verpakt en snel verzonden!

Snelle levering ondanks de drukte bij postnl. Super!!!

Zeer snel geleverd

Zeer vlot gegaan mijn bestelling

Snelle levering, overzichtelijke site.

Snelle levering, overzichtelijke site.

Op tijd geleverd en alles in orde

Goede info over levering, handig om nog op de mogelijkheid te wijzen dat mails in spam terecht kunnen komen. Product goed verpakt en prima in orde.

Super Service

Goede en duidelijke website, af en toe wat vertaal fouten maar je begrijp wat er wordt bedoelt. Ontzettend aardig personeel die geduldig al je vragen beantwoorden en met je medenken.

Goede prijs

Goeie prijs en snelle levering

Uitstekende producten en verbazingwekkend snelle levering!!

Einde van de middag uit het uitgebreide en tevens scherpt geprijsde assortiment twee kogelfenders besteld. Ondanks alle drukte toch binnen 24 uur al in huis. De producten zien er keurig uit! Al met al een top ervaring met Nautic Gear!!

Zeer snel en degelijk!

Nautic Gear, voor iedere skipper!!

Prima website, prima prijs stelling, zeer vlotte bezorging. Niets op aan te merken! Zeker aan te bevelen!

Zeer tevreden, snelle levering.

Bio clean besteld. Zeer snelle levering en een keurige prijs!!

Goed en snel geholpen

Goed en snel geleverd

Zonder problemen

Snelle levering, keurig verpakt zelfs met een retour bon

Mooie producten voor een hele scherpe prijs en super snel geleverd

Ook werd er een mooi tijdschrift bij geleverd.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal