website geeft duidelijke informatie. Levering is snel

Opvallend zorgvuldig ingepakt

super snelle levering

Savonds om 19.30 de volgende dag om 14.00 geleverd !!

perfect

Welke kit voor een bepaald klusje? Moet er nog hechtprimer onder? Telefonisch goed en eerlijk geholpen. Voor de zekerheid nog even een telefoontje naar Sikaflex. Het mooie is dat ze gewoon alles op voorraad hebben war je nodig hebt. En ook handig: de volgende dag al in huis. Communicatie: goed en eerlijk, website goed, levering goed, voorraad goed.

Goede KWALITEIT Snelle levering

Heel accuraat mijn bestelling was verlaat en daar hebben ze me netjes over gebeld, geweldige service mooi bedrijf

Uitstekend .goede scherpe prijs en snel geleverd

S,avonds besteld en de vilgende dag in huis.

goed en snel

goed spul en snel geleverd

Nog niet uitgepakt, maar volste vertrouwen.

Perfect!

Mooie spullen, snel geleverd. Kortom: PERFECT!

juiste apparaat, zeer snel geleverd, binnen 1 dag!

Nog geen ervaring met het apparaat, maar verder alles oke!

Vlotte bestelling en levering

Eerste keer besteld en tevreden.

Vriendelijk en snel

Na telefonisch contact om het aantal gewenste artikelen te kunnen bestellen, was niet op voorraad bij NG zelf maar wel bij de producent. Na bestellen was de levering snel op de afgesproken afleveradres geleverd

Overzichtelijke site

Goed product en snelle levering

Gisteravond heb ik een verrekijker besteld en vandaag is ie keurig verpakt en compleet geleverd: een prima ervaring.

Top geleverd

Snelle verzending,en goed verpakt

Vlotte service

Besteld, betaalt en rap geleverd zonder enig probleem

Zeer snelle ontvangst pakket. Keurig verpakt.

x

Dik tevreden,

Goede ervaring tot nu toe. Vrij snel geleverd. Ga zeker nog een keer bestellen, als ik wat nodig heb.

Goede een snelle service en afhandeling

Product was zoals verwacht

Snel, betaalbaar goed product

Snelle reactie

Product is goed

Snel geleverd alleen de gratis vulnippel zat er niet bij

Goed product

Super snelle levering. Waarmaken wat ze beloven. Geweldig

Zoals altijd correct en snel

Al vele producten hier besteld, indien nodig telefonisch hulp, in een woord perfect

Mooie site en correct op tijd geleverd

Prettig bedrijf, had een vraag en belde op en had vrijwel meteen contact en werd prettig te woord gestaan, ik be veel dit bedrijf dan ook aan

De tijd tussen het bestellen en afleveren, 13 dagen is niet acceptabel.

Op 15 november heb ik een bestelling geplaatst, op de website stonden alle bestelde producten in voorraad met een korte leveringstermijn. Op 26 november een mail verzonden met de vraag wanneer er geleverd wordt maar heb er geen antwoordt op gekregen. Op 28 november heb ik uiteindelijk mijn bestelling ontvangen. Beste groeten, Pascal

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal