super. als klopt.

duidelijk. prijs goed. keurig en snel geleverd.

bovenverwachting

Eindelijk het juiste afsluitbare rooster gevonden ,tevens mooi van vorm en niet te groot.

Product als beschreven, Snelle levering

Product als beschreven, Snelle levering

Zeer snelle levering van kwalitatief goed materiaal

Zie boven

Dikke pluim voor jullie

Correcte afhandeling

Prima geregeld, bestelling inderdaad de volgende dag.

Bestelling netjes op tijd de volgende dag ontvangen. Artikel was ook nog goedkoper dan elders.

3 artikelen besteld, dag later geleverd. Goede spullen. Ipv van 2 ophanghaakjes kreeg ik er 1. Gebeld, plaatje op de website toonde 2 haakjes en 1 prijs, in nadere beschrijving stond dat je ze per stuk moest bestellen. Vond ik onduidelijk. Krijg er echter kostenloos 1 nagestuurd. Prima.

super

goed advies, snel geleverd

geweldige service!!

Er was vertraging bij de levering, daar werd ik telefonisch van op de hoogte gesteld! Super.

Vlot en snelle levering

Via afhalen snelle levering.

Helemaal top

Super snelle levering en de tape werkt fantastisch kind kan de was doen

Makkelijke site en snelle levering

Prima. Wema meters en gevers compleet geleverd met de juiste documentatie om het zelf in te bouwen.

Snel!

Ik heb vochtvreters voor de boot en spul om het onderwaterschip schoon te maken besteld op basis van de review. Heb het nog niet gebruikt dus daar kan ik niks over zeggen maar de levering was supersnel!

Prima service, goed product.

Van A tot Z goed geregeld. Het enige jammere is dat er (voor de particulier dan) exclusief btw op Marktplaats wordt geadverteerd.

Zeer snelle service!

Ronduit prettige ervaring dus zeer geschikt voor toekomstige bestellingen.

snel en zonder problemen geleverd

Rebox startte snel en zoals beschreven

Alles weer super snel thuis Heel correct

Keurige ontvangst in nette verpakking. zorgvuldig ingepakt.

Snelle en goede levering.

Correcte en snelle levering.Super.

Correct.

altijd goed en snel

Al meerdere malen iets gekocht, nog nooit teleurgesteld. Prima kwaliteit en goede service.

Snel geleverd.

Snelle, duidelijke informatie over het product en ruime keuze.

Zoals het hoort

Via marktplaats een vraag gesteld over een product. Kreeg vrij snel antwoord. De bestelling geplaatst en die werd de volgende dag keurig verpakt bezorgd. Erg tevreden.

goed geregeld

Inductorstraat 16