prima spul

Super goede en snelle levering

levering ws zeer snel en ook deel retour was geen problem.

aanrader.uit

Ik zocht een waterkaart (Nederland) voor mijn Raymarine element 9 HV. Bij Nautic Gear vond ik het antwoord hier op. Met veel en de juiste info. Keurige website en duidelijk . Snel en goed afgehandeld. Aanrader.....ja, zeker.

prima prijs snelle levering

Binnen 12 uur geleverd

Top bedrijf doet wat moet

Levering zoals afgesproken top

Goed assortiment en snelle levering

Ruime keuze uit antivries roducten voor het winterklaar maken, tegen scherpe prijzen. En de levering.......maandagavond om 19.00uur besteld en de volgende dag rond 13.30uur al in huis. Top.

Duidelijke website. Makkelijk bestelling te plaatsen en snelle levering.

De eerste keer dat ik via Nautic Gear materiaal aanschaf. Prima ervaring!

Perfecte service en levering

Mooie en duidelijke webshop

Alles prima

Vandaag besteld morgen in huis zoals vermeld

Supersnelle levering

Ik heb nu meerdere malen iets bij Nautic Gear mogen bestellen en werden de bestelde artikelen zeer snel (andere dag) geleverd. Ook de prijzen die ik betaal bij Nautic Gear zijn zeer concurrerend t.o.v. andere online leveranciers. Top.

Keurig en snel bezorgd

Inmiddels meerdere, positieve ervaringen met Nautic Gear. Altijd nette afhandeling.

De door mij bestelde GPS snelheidsmeter had ik supersnel in huis. Prima service!

Gewoon ouderwets goed.

Makkelijk te navigeren website, uitgebreid assortiment voor een juiste prijs en snel geleverd.

prima kwaliteit en super snelle levering

Met alles wat ik tot op heden bestelt heb ( best veel) is alles van prima kwaliteit en een super snelle levering

Goede snelle levering

Goed en snel

Goed en snel

Uitstekend produkt

Voor de voeding van mijn navigatie op de motorfiets de robuuste 12/24V USB stopcontact gekocht.

Om 20h15 besteld een de volgende morgen om 11h05 ontvangen in België een super in gepakt. Gewoon TOP.

Weer top !

Lekker op tijd ! Gewoon goed!!

Heel snel geleverd en telefonisch zeer goed bereikbaar zelfs voor info over spullen die niet bij nautic gear gekocht zijn Al met al superbedrijf

Nemen de tijd om je te adviseren

Levering is vaak een probleem ,maar h er t te woord staan is goed

correct en snel

bestelde artikelen conform de toezegging correct en snel geleverd. helemaal niets op aan te merken.

Goede prijzen, snelle levering

Om line kopen en betalen gaat goed De bezorging van het product gaat ook snel dus ik kan er direct mee aan de slag

super snelle levering

Goede service, alleen jammer dat bij het 6 voudig schakelpaneel te weinig foto"s staan i.v.m. aansluitingen. Voor de rest super levering.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal