Supersnel geregeld

Snel, correct

Nu afwachten of het product werk, waar het voor gekocht is

Niks mis mee

Snelle levering Volgende dag al in huis(aan boord van onze boot geleverd)

Voordelig, goed afgewerkt en snelle levering.

Snelle levering. Top.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer snelle levering. In één woord geweldig.

Netjes op tijd geleverd. Gunstig geprijsd en vragen over het product vooraf snel en compleet beantwoord.

Super snelle levering

Duidelijke website waarop ik eenvoudig en snel mijn bestelling kon doen. Men komt zijn afspraken na en er is correct geleverd.

Zeer correct

Had door een misverstsnd een verkeerd artikel geleverd gekregen; was te klein om terug te sturen, maar geld werd direct terugestort zonder dat ik wat hoefde terug te sturen. Buitengwoon correct en snel. Ga artikel toch proberen terug te zenden.

Zeer vlotte afhandeling

Ben al jaren klant

zeer vlotte afhandeling

Zeer vlotte afhandeling

goede servies

het reeds door ons betaalde product voldeed niet aan de wens (te klein) geretourneerd en direct weer credit gestort geweldig afgewikkeld

Snelle en correcte bestelling en levering

'smiddags besteld de volgende ochtend in huis

Snelle leveringen ondanks de omstandigheden in Nederland.

Snel en goede kwaliteit

Snel, netjes

Snelle levering, netjes afgehandeld. Fijn bedrijf en mooie, degelijke producten.

uitstekend

Mooie aanbiedingen, uitstekende service

Mooie aanbiedingen; Nautic Gear heeft regelmatig scherpe prijzen. De service is uitstekend.

Goede spullen en merken

Snel geleverd en goed verpakt en mooie prijzen

Goed verpakt snel in huis en die extra kous is ideaal bedankt

prima product, voldoet aan de verwachtingen

Makkelijk te bestellen. Na bestelling snel ontvangen. Voldoet aan mijn verwachtingen en was niet duur

snel, effectief, klantgericht

zie boven

supersnel, goed en tegen de beste prijs

Snelle en adequate levering!

uitstekende service

duidelijke website en overzichtelijk mailtjes wat betreft je bestelling en bezorging goede verpakking

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal