Duidelijke website en prima en snelle levering

Goede service en snelle levering, kwaliteit

Tijdige levering. Goede communicatie (mail).

Tijdige levering. Duidelijke communicatie per mail.

Bestelde producten snel geleverd

Zonder poespas werden de bestelde producten vlot geleverd

Voor 1x iets minder tevreden.

Twee producten besteld. Informatie over voortgang levering bleef achterwege. Na 5 dagen maar eens gebeld. Bleek dat 1 product niet op voorraad was, dus in back-order. Daarna was alles gelukkig snel opgelost en na 1 dag werden de 2 producten geleverd. Advies dus: informeer klant ingeval van back-order. Dit was een eenmalig 6je. Verder perfecte service, al vaker producten besteld.

Snelle levering, jammer dat 2 sleutels niet blijven drijven...

Super tevreden over de snelle levering. Minder tevreden over het product: ik had de hoop dat er 2 sleutels konden blijven drijven, maar dan zinkt de sleutelhanger. Alleen bij 1 blijft ie prima drijven. Was een gokje bij bestellen, kon het niet achterhalen. Niet te gebruiken voor mij nu.

perfect

Levering materialen en informatie snel en goed.

Hele vlotte service Had het vandaag besteld en de andere dag in huis

Nette, duidelijke website met nette prijzen en snelle service

In het weekend de bestelling geplaatst. Direct duidelijk mailverkeer. Verzending super en pakket netjes en zorgvuldig ingepakt. Dit was mijn eerste bestelling hier, maar zal zeer zeker niet mijn laatste zijn.

Goed geregeld

Had een setje drifzakken besteld om de stationairsnelheid van de boot af te remmen voor het trollen. Snel besteld en geleverd. Kan nu de halve snelheid varen als voorheen.

Snelle en correcte levering.

Niets te klagen. Sjappoo!

Prima bedrijf.

12 volt tv + antenne aangeschaft maar helaas geen bereik. Gebeld met Nautic Gear en na overleg even langs de bali gegaan; Prima geholpen! En ontvangst. Thuis aangekomen weer geen ontvangst Na overleg alles retour gebracht; geen probleem; personeel bleef uiterst vriendelijk!! Bedankt voor de fijne afhandeling.

Helemaal top

Alles overzichtelijk en snel geleverd.

Goed opgelost

Een rvs luchthoorn gekocht ,maar was niet van volwaardig rvs ( magnetisch ) of van mindere kwaliteit is mogelijk maar is niet zeewaardig op binnenwateren gaat dit geen probleem geven. Nautic gear heeft het netjes opgelost , geretourneerd en vlot retour betaald

doen wat je vraagt/besteld

zelfs nog wat bij bestellen voor dezelfde zending is geen probleem.

uitstekend

Snelle en correcte levering. Dik voor elkaar

Prima !!!!!

Snelle en correcte levering

Snelle levering, prima prijs

Snelle levering tegen een scherpe prijs.

Snelle levering, goed product

Om acht uur in de avond besteld, de volgende dag in huis. Ons zonnescherm geplakt. Het heeft het gehouden, ook bij regen.

Zeer snelle levering

Nautic Gear levert de bestelde producten snel. Webshop is duidelijk, met veel producten op voorraad. Verder geen ervaring met de service afdeling.

Heel lang op mijn bestelling moeten wachten

Extreem lang op mijn bestelling moeten wachten.. ook geen updates gekregen. Mooie site maar slechte service.

Altijd goed

Snelle levering en altijd de juiste artikelen

Snelle verzending en goed functionerend horretje

Snelle verzending en goed functionerend horretje. Helaas is de lucht doorvoer niet voldoende in een warm klimaat, dus ik heb de verduisteringsstof los geknipt. Verder prima.

top

het gaat altijd helemaal top

Snelle levering en prima product

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal