Super tevreden

Hertz HMR 10 D Bootradio met DAB+ en Bluetooth 4x50 Watt besteld in combinatie met 2-BOSS-AUDIO-MR60B-Lautsprecher die ik al had super geluid en een fijne Radio.

Super snel en goed

Alles super snel geleverd en netjes verpakt. Gewoon Top

Snel en keurig verpakt

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is een uitstekende. Snelle levering, keurig verpakt en een goede T&T, verzendkosten niet te gek. Aks toekomstige sloepenbezitter kom ik zeker terug.

Uitstekend product en heel snel geleverd

Bynolyt marine verrekijker met kompas. Zeer scherp beeld.

produkten in goede orde ontvangen

Het gebruik van de 12V apparaten, vooral het koffiezetapparaat, is nog even wennen. Koffiezetten duurt nu zo`n anderhalf uur. De waterkoker en koelbox doen het goed!

Binnen 24 uur bezorgd

Ben zeer tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, perfecte verpakking (geen overbodige karton), overzichtelijke site.

Goed en heel snel

16.45 besteld, de volgende dag om 9.30 binnen. Was een verjaardagscadeau dat nu precies op tijd wa. Extra leuk omdat we min of meer verwachtten dat dit niet meer zou lukken.

Perfect!

Een moderne internet winkel die op alle vlakken uitblinkt: Fijne website, ultrasnelle levering, nette prijzen. Zeer aan te raden! Ik blijf hier zeker terugkomen.

Goede prijzen en snel geleverd

Mijn product lag de volgende morgen al gelijk klaar om af te halen in Veenendaal. Ook daar ter plekke verliep het uitstekend. Zeer tevreden!

Gewoon goed. Makkelijke site om te bestellen en af te rekenen. Producht snel geleverd en goed verpakt. Product was helemaal goed.

Snel geregeld en prima apparaat

Uitstekende service, goede communicatie, snelle levering!

De service is uitstekend, bij navraag vriendelijk te woord gestaan door een medewerker die ook nog eens praktische tips gaf en mee dacht. Snelle levering en goede, vlotte ophaalservice.

Top producten met super snelle levering

Zie titel! Enig min puntje is bij bekijken status van bestelling lijkt een product niet op voorraad terwijl dit tijdens bestelling wel geval was. Na navraag via prima bereikbare servicedeskmedewerker blijkt product wel voor ons gereserveerd. Dus een bugje in de website wat op gelost moet worden.

Groot assortiment, vlotte levering

Volop keuze op de website. Na bestelling binnen paar dagen in huis. Top!!

het bestelde werd keurig geleverd. en redelijk snel.

wat ik besteld had werd keurig afgeleverd

Vriendelijke medewerker die mee denkt

Wachtte op bestelling maar door onbekende oorzaak bleek het niet op voorraad. Omdat ik op vakantie ging stelde de medewerker voor onder aflevering na de vakantie te plannen. Bij thuiskomst ontving ik mail dat het pakketje onderweg was

Vriendelijk en snel geregeld

Vriendelijk aan de telefoon en kon binnen een half uur opgehaald worden

Snelle levering.

Goede service.

snel geleverd voor goede prijs

materialen om de 12V installatie weer op orde te maken eenvoudig besteld. De prijzen zijn goed, minimaal vergelijkbaar met andere aanbieders en soms scherper. Na bestellen snel thuis afgeleverd.

een bedrijf dat niet alleen maar artikelen op de markt brengt

Dit bedrijf heeft mij goede adviezen gegeven m.b.t. diverse artikelen. De beantwoording van vragen was correct en werd met spoed afgehandeld.

Snelle levering, prima procedure

Reddingvestje besteld voor kleinzoon, hij heeft hem al gedragen. Is een comfortabel en veilig vest en ziet er ook nog s superstoer uit.

Alles op voorraad en goede service!

Verschillende onderdelen voor m'n Suzuki 5PK buitenboordmotor gekocht, zowel via thuisbezorgen als opgehaald in het magazijn. Alles keurig aanwezig, snel en netjes behandeld en voor zeer scherpe prijzen.

voor het eerst ontevreden over manometer

zou moeten werken op pomp van talamex. Alleen alle verloopstukken passen niet op rubberboot van talamex en er zit geen juiste adapters/ koppelstukken bij. Zodoende is manometer waardeloos.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal