prima aan koop, scherpe prijs.

paraplu anker gekocht, alles ingevuld, bij betaling had ik mijn bankpas niet.. de aankoop ging door ... 1 dag later betaald op een rekening van het bedrijf zelf. even gebeld, 1 dag later netjes afgeleverd. prima geregeld. vriendelijke groet, edwin

Producten de volgende werkdag geleverd in goede verpakking

Snel en correct geleverd!

Snel en correct geleverd.

Snel en goed

Keurig op tijd geleverd. Goed verpakt. Prima

prima winkel

Artikel snel en keurig geleverd. Goed telefonisch bereikbaar.

Artikel snel en keurig geleverd. Goed telefonisch

Ruim en prima assortiment

Prima product en snelle levering.

Snelle levering, jammer van 7,50 retourkosten

Levering van zwemvest was goed en snel. Helaas klopt de maat i.c.m. met het gewicht niet, het was te klein. Bij het retourneren kwam ik erachter dat men 7,50 voor retourneren vraagt. Jammer. Een reden voor ons om niet nog eens te bestellen.

Prima !!

Snelle levering en artikelen voldoen aan verwachting. Eén keer iets retour gestuurd waarna het bedrag direct gecrediteerd werd. Ben erg tevreden over de service van Nautic Gear.

Prettige en accurate service.

Helaas is er geen showroom meer. Even overleggen met de medewerker wat toch de beste aankoop zou zijn kan dus niet meer.

Zwemvest snel gevonden op hun site en supersnel geleverd. Dochter is er heel blij mee.

goed geregeld

piepkleine bestelling

prima levering

vandaag besteld, morgen geleverd!

Bestellen gaat heel gemakkelijk, snelle levering en goede kwaliteit

Gewoon heel tevreden. Prima zo!

Perfecte service

S middags besteld Snelle reactie dat het inbehandelling was en savonds al bericht dat het onderweg was

Super snel geleverd en hele goede kwaliteit!

Super goed geholpen

onze water pomp was stuk in de vakantie Ff bellen en super geregeld Pakje opgestuurd naar de bruna Perfect. Nogmaals dank Mvg Nico en bianca

Zeer goede producten

Snelle levering makkelijke betaling

Snel, accuraat en prima product/prijsverhouding

Snelle service, goede kwaliteit producten en zeer snel geleverd. Top zou hier gelijk weer bestellen

Enorm klantvriendelijk

product super snel geleverd en voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Ruime keus, scherpe prijs en snel geleverd

Ruime keus, scherpe prijs en snel geleverd

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Uitstekende service

Mijn bestelde artikelen werden vlot en netjes ingepakt geleverd. Per mail werd ik op de hoogte gehouden van de levertijd.

Topservice

Simpel, snel en goede prijzen

Supergoed geholpen met

Goede service en de boot parasol doet precies wat deze behoort te doen

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal