Op voorraad en snel bezorgd

Marine speakers van boss besteld en hier op voorraad en bij een ander 14 dagen wachten en nog een bemini top besteld voor een lage prijs. Ik ben blij.

uitstekend

Mooi assortiment en vindbaar op een prettige website gepresenteerd. Zeker een aanrader

Prima geholpen bij nabestelling

Keurig en correct

Prima site en snelle verzending.

Zie boven

Top service!

Snelle levering, goede (schriftelijke) communicatie en een kwaliteitsproduct.

Goede snelle levering

Nautic Gear maakt belofte waar. Ene dag besteld, volgende dag in huis! Prima!

Goede snelle service

Goede, snelle levering

Aanrader

Alles super correct verlopen + snelle verzending

Alles correct en vlotte levering

Zie titel

Duidelijk

Duidelijk overzicht Alles op voorraad en snel verzonden

Fijn geholpen

Een productblad bijleveren zou een 10 geven

Top,

Een item besteld welke toch niet defect bleek te zijn en zonder problemen netjes m'n geld terug.

Pakketje snel ontvangen alleen zonder gebruiks aanwijzing

Na een Stabilisator voor buitenboordmotor besteld te hebben . gekeken om hem te monteren er zat helaas geen gebruikAanwijzing bij . Zo eigenwijs dat ik ben ze er op geklemd na de eerste keer varen nog een keer na gedraaid. Helaas na 3 keer varen ben ik ze verloren misschien had ik ze vast moeten boren . Was een dure les dus. Nu de mogelijkheid de recensie aan te passen. Na me recensie netjes op gebeld door het bedrijf en er even over gepraat. Ik had gehoopt dat ze nu dagen later de product info zouden veranderen op de website maar helaas niet gedaan . Ik heb het aanbod gehad om een nieuwe te bestellen met wat eurootjes korting maar ik bedank er voor. Beste nautic gear als een klant wat aangeeft doe er dan ook wat mee pas de advertentie aan . Het lijkt me voor ik iets bestel dat ik zelf de keuze maak of ik gaten in me staartvin boor . Daarom een nog lager cijfer mvg

Niet zoals beloofd met 3 dagen in huis.

Had een bestelling gedaan om cadeau te geven maar het was niet voorradig bleek achteraf. Geen melding gekregen dat het langer ging duren dan 3 dagen. Dus had het een week later

Mooie website, ruim assortiment en snel een keus gemaakt. Reddingsvest werd snel bezorgd

Snel geleverd prima prijs kwaliteit verhouding

duidelijke site goed assortiment snelle service

Snelle levering,juiste producten en extra informatie

Snelle levering en hoop op voorraad.

Keurig, snel en vlgs wens

De bestelling is super netjes afgehandeld. Snelle levering. Alles voldeed aan de verwachtingen.

Service gericht

Prima bedrijf met overzichtelijke website en en ruime keuze aan artikelen. Bestelde artikelen snel bezorgd en ook de communicatie verloopt heel goed, zowel via de mail als telefonisch. Uitermate tevreden over dit bedrijf

uiterst klantvriendelijk

Ik ben naar het magazijn gegaan en werd daar direct persoonlijk te woord gestaan.

Ik was verrast door de service

Online een aangeprezen 12V tv gekocht van een voor mij onbekend merk. Dit merk heeft een eigen ( niet universele) 12v stekker. Diverse mensen gevraagd om hulp. Er bleek nergens een tussenschakel te vinden. Nautic gear gebeld en dit bedrijf bleek bereid en in staat om me meteen te helpen.

Snel én keurig geleverd.

Na de bestelling werden we snel op de hoogte gebracht dat het artikel was verstuurd. De volgende dag kwam het (goed verpakt) aan!

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal