Alles goed geregeld.

Drie bestellingen en alles snel en compleet thuis

Zo hoort het. Alles snel in huis. Compleet en geen beschadigingen.

Snel geleverd en top product

Super snel geleverd en fantastisch werkend product

Niets om op aan te merken

Goede klantenservice en snelle levering van het juiste product

Slechte service

Onlangs hebben wij waterdichte bootkussen 40x60 besteld. Op de site stond bij dit artikel vermeld: "De kussens hebben een touw om ze aan de railing van de boot vast te maken, zodat ze niet overboord kunnen vallen". Dit was voor ons naast het feit dat het mooie kussen zijn een reden om ze aan te schaffen. De producten werden keurig geleverd, maar helaas zat in de kussen geen oog met touw. Wij hebben contact opgenomen met de klantenservice en te horen gekregen dat dit niet meer op het huidige product zit. De tekst op de site klopte niet meer (was dus misleidend). Op ons voorstel om bij een zeilmakerij er een oog in te laten zetten + touw en deze kosten dan te vergoeden werd niet op ingegaan. Volgens de klantenservice is de enige oplossing de kussens terugsturen. Dit vinden wij een zeer makkelijke oplossing en geen gebaar i.v.m. de misleidende advertentietekst op de site. Wij hoeven geen geldelijk voordeel, maar willen gewoon een kussen conform de advertentietekst. Inmiddels is de tekst op de site aangepast. Dit had bij het wijzigen van het product al moeten gebeuren. Na het plaatsen van de review werden we de volgende dag direct gebeld. Eerst was niets mogelijk en toen werd een korting van 10% aangeboden. De kosten van de zeilmakerij was € 8,- hoger dan het kortingsbedrag. Nautic Gear was niet bereid om hoger te gaan, maar heeft er wel voor meer dan € 8,- aan arbeidstijd in de correspondentie met ons gestoken!

prima service

Reageert prima op vragen en denkt met je mee

Gewoon top!

al een paar keer wat besteld, snelle levering, en goede kwaliteit producten.

geweldig bedrijf

Ik heb met een medewerker aan de telefoon gezeten,niets was deze persoon te veel nam overal de tijd voor. Tot slot kwamen alle bestelde materialen de volgende dag binnen. Waren alle bedrijven maar zo. Ga zo door met deze service. E de R.

Ik heb hier een paar 1,5mm2 en 2,5mm2 kabelrollen en zekeringkast besteld. Producten zien er netjes uit.

Uitstekende communicatie!

Het plaatsen van de bestelling verliep wat moeilijk i.v.m. de gekozen betaalmethode. Een telefoontje naar Nautic Gear gaf de verzekering dat alles in orde was. Volgende morgen nog een telefoontje van NG om nogmaals te bevestigen dat alles OK was. Spoedige levering volgde. Top communicatie!

Snel, betrouwbaar,goede service

Snel, betrouwbaar,goede service

Snelle levering en goede kwaliteit

Alles zoals in een beschrijving. Snelle levering en goede kwaliteit.

bestelling snel in huis

besteld en een dag later al kompleet in huis

Bestelling werd snel geleverd en prima spullen

Helpdesk heeft mij ook na de aankoop prima geholpen.

Goe en goede prijs

Producten snel en goed geleverd. Prima prijs

Snel geleverd voor een prima prijs

Voor onze drinkwaterpomp die niet meer functioneerde vonden wij bij Nautic Gear een prima vervanging tegen een lage prijs en heel snel geleverd via post nl op Terschelling waar wij in de haven lagen

Beloofde product op tijd geleverd.

Wat je ziet is wat je krijgt.

Het via de website zoeken en selecteren van de producten of onderdelen is makkelijk. Producten zijn op tijd en conform order geleverd. Netjes en professioneel verpakt en goede logistieke afhandeling.

Correcte afhandeling

Snel binnen, helaas niet wat we zochten daarom retour. Geld retour ontvangen zonder er achteraan te hoeven. Prima dus.

Goed product. Maar bij het afleverpunt kreeg ik het pakket bijna niet mee, omdat u mijn naam er niet op het gezet. Alleen het adres.

Perfect advies, snelle levering en aantrekkelijke prijzen

Goed tel. advies gekregen over o.a. aanschaf pomptoilet en drinkwaterpomp plus aansluitingen. Men neemt echt de tijd voor je en dat voelt prettig. Goederen snel en netjes geleverd. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

kan beter

Levering van 5 ventielen in een grote doos. Veel te duur, kan in een envelop. Kost minder dan de helft. Kan met de gewone post mee. Ook voor de klant en U minder kosten. Maar toch bedankt voor de snelle reactie. Mvrg Aike Dalm

levering zoals aangegeven, op tijd en goed verpakt.

Na bestellen van het product op de website werd het product binnen 2 dagen geleverd. Netjes en goed verpakt.

Heldere communicatiE, snelle levering

Breed assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding, heldere communicatie, snelle levering

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal