Perfecte service, zetten een extra stapje voor de klant

Ik bestelde een vlaggenstok, en deze raakte bij POSTNL even zoek. Nautic Gear heeft hier achteraan gezeten, om ervoor te zorgen dat de bestelling alsnog op tijd (voor een verjaardag) binnenkwam. Als ikzelf een boot had, dan zou ik alles bij Nautic Gear bestellen :0

Ik had verschillende producten bestelt. bij deze bestelling was er een product al open en er ontbrak een beugeltje. Na een email heb ik een beugel toegestuurd gekregen. Juist jammer dat er niet gereageerd werd op mijn mail. Ik dacht echter eerst dat ik niets zou krijgen. Goede en correcte webwinkel

goed en vlot

geen op of aanmerkingen, behalve goed.

Prima leverancier.

Geeft goede uitleg en advies . Kan het iedereen aan bevelen.

Zeer snelle levering

Product komt overeen als beschreven op de site

snelle levering en het product is 100% als beschreven en dus als verwacht.

Alles top

Hele snelle levering, goed informatie en product is wat ik verwachtte

prima service

prima service

Ik was op zoek naar een barometer van een serie waar ik klok en hygrometer al van had. Er waren meer aanbieders die hem hadden maar NG was de enige die hem de volgende dag kon leveren. Spullen zijn netjes geleverd goed ingepakt.

Uitzonderlijk

Bestelling was zoek geraakt bij PostNL en keurig gebeld én opgelost !

Snel geleverd, prima service

Artikelen de volgende dag in huis. Een wijziging in afleveradres was telefonisch zo geregeld. Aanrader!

overbodige mails

product prima. ook redelijk op tijd (4dgn). maar ik heb 8 mails gekregen voor de aanmelding, aabmelding site. bevestiging besteling, bevestiging dat bestling gepakt was etc.

Slecht product en verschrikkelijke helpdesk

Ik heb een slot gekocht voor op mijn motor. Er zitten 5 sleutels bij die ik allemaal wilde testen. De 3e bleef halverwege vast zitten en brak af zonder teveel kracht te zetten. De medewerker van de helpdesk had waarschijnlijk zijn dag niet en reageerde gelijk beschuldigend. Geen goede ervaring en ik bestel hier niet weer.

Snel en correct

Mooi breed programma

Snel en duidelijk

Ook contact per e mail verliep vlekkeloos

Goede service en snelle levering

Eerst wat moeten wachten omdat product niet op voorraad was maar ook dit was maar kort en dag later thuis ontvangen.

Goed en snelle service

Ik heb een kaartpasser (200mm) besteld en deze is een dag later al geleverd. Prima! Ik ontving echter een doos waar misschien wel 100 passers in zouden passen. Dat is wel erg zonde van de doos, de ruimte die het inneemt in de bestelbus en op het bezorgadres. Het had in een beschermde envelop door de brievenbus gepast.

goede ervaring, snel antwoord van klantenservice

snel antwoord van klantenservice na vraag wanneer product geleverd word, product had iets vertraging, alles perfect

leuke prijs

Prima snel geleverd

snelle correcte levering

gewoon goed. Ik beveel nooit aan.

Snelle service, scherpe prijzen.

Goede ervaringen, ik kom altijd terug.

Ze doen wat ze vermelden. En vlot.

Lijkt mij een betrouwbare organisatie.

Perfecte service

Mijn online bestelling aan eind van middag werd direct per mail bevestigd én uitgevoerd en artikelen verstuurd, zodat bezorging de volgende morgen al plaatsvond. Ook keurig bericht van track &trace omtrent tijdsblok van bezorging. Perfecte behandeling dus!

super snel geleverd

zeer snelle levering, alles in orde, aanrader!

Zeer snelle levering

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf,en zeker niet de laatste.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal