Goed geholpen door vriendelijke medewerker

Ik hen een dubbel usb stopcontact voor op mijn boot gekocht. Had wat praktische vragen en werd prima geholpen. Snelle levering.

Site overzichtelijk, snelle levering en concurerend

Zie boven

Alles volgens afspraak!

Netjes en keurig op tijd

Snelle levering en mooie prijs

Nette communicatie!

Was wat geleverd wat niet naar de zin was. Hier contact over gehad met een medewerker van Nautic Gear. Netjes opgelost

goede webshop

vlotte levering Wema GPS Snelheidsmeter; ( duidelijke mail communicatie en zending met track en trace) GPS meter functioneert prima.

Goede prijs verhouding en service

Kwamen met adequate oplossingen voor vraagstukken die ik had

De prijs is prima, de levering snel en correct. Prima

Mooi, snel en goed

Snel geleverd tegen goede prijs

Netjes geleverd maar niet compleet om te installeren.

We hebben een dieptemeter besteld die ook is geleverd. Maar er hoorde nog wat zaken bij voordat we konden aansluiten. Daar is geen advies over geweest. Daarna telefonisch advies gevraagd wat we nog nodig hadden maar de werknemer was niet op de hoogte en kon ons niet adviseren. Erg jammer, we zijn ergens anders de toebehoren gaan halen.

Uitstekende service en bezorging

Prima ervaring

Snel geleverd, netjes verpakt

Ik heb twee reddingsvesten besteld. Deze werden netjes dezelfde week geleverd en waren goed/netjes verpakt. Verder zaten alle formulieren erbij, dus zeker geen negatieve ervaring hier.

Eerste en laatste keer dat ik hier wat besteld heb.

Ik had graag een positieve beoordeling willen schrijven, helaas slechte ervaring gehad met Nautic Gear. Deze slechte beoordeling was ook niet nodig geweest als Nautic Gear zijn klantvriendelijkheid op orde heeft. 18/5 een bestelling geplaatst(5 producten) 19/5 bestelling zou volgens mijn account gegevens bezorgd worden. 20/5 gebeld met de klantenservice, gaven aan dat mijn bestelling nog niet compleet was. Deze zou 22/5 of 23/5 bezorgd worden ivm Hemelvaart. 23/5 bestelling geleverd. 4 producten ipv 5 producten. Gebeld met klantenservice(gesloten ivm weekend). Daarom een mail gestuurd en uitgelegd dat mijn bestelling niet compleet geleverd was. 28/5 geen reactie op mijn gestuurde mail. Daarom telefonisch contact gezocht met de klantenservice. Niemand gesproken ivm automatische telefoonbeantwoorder(door drukte waren alle klantenservice medewerkers aan het helpen in het magazijn!?!). Nogmaals ik had deze beoordeling niet hoeven te schrijven, als dit bedrijf hun klanten serieus neemt. Maar voor mij nooit meer een bestelling hier.

Goede ervaring

Laatste bestelling(pompje) 2 weken geleden besteld echter nog steeds niet ontvangen. Ligt blijkbaar bij Post.NL

Prima webshop

Zeer overzichtelijke webshop. Ruime keuze. Producten snel verzonden.

Klantenservice slecht bereikbaar, geen reactie op email

Twee keer gebeld, beide keren meer dan 10 minuten in de wacht gestaan. Tweede keer belofte dat ik terug gebeld zou worden. Dit is na 8 werk dagen nog niet gebeurd. Email gestuurd na 2 werk dagen nog geen reactie. Het product "Bevestigingskit voor zwemtrap, RVS" voldoet niet de verwachting. De zwemtrap is te makkelijk los te maken. Een of andere borging is noodzakelijk om het per ongeluk los gaan van een van de ophang punten te voorkomen. De Allpa RVS Zwemtrap met 4 Teak treden voldoet wel aan de verwachting en hangt nu zonder bevestigingskit aan de boot. Daarnaast geeft de site de indruk dat het mogelijk is (na inloggen) producten direct te reviewen. Dit is echter niet (meer?) mogelijk.

Prima levering volgens afspraak.

Correcte levering, op tijd en netjes verpakt.

Prima product, snel geleverd.

Precies zo als verwacht

Overzichtelijke website en snelle levering

Duidelijke foto's, goede omschrijving van het product.

snelle corecte levering

Zeer uitgebreide voorraad, goede prijs en een snelle levering

Snel geleverd en duidelijke communicatie

Spullen zijn snel geleverd, je krijgt een bestel bevestiging en keurig een track&trace nummer. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Zondag besteld adres België en dinsdag al aangekregen super

snelle levering, per tel goede informatie

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal