Snel, goed verpakt en conform verwachting.

Product is prima. Goede prijs. Telefonische hulp kan iets overtuigender. Zeker omdat bepaalde maatvoering op de website niet helemaal duidelijk was. Product was dekdouche + aansluit materiaal.

Kwaliteit laat te wensen over

Producten retour gestuurd

snel en goed

Goede ervaring. Mijn eerste bestelling geannuleerd. Dit werd meteen opgepakt. Ik ben heel tevreden over Nautic Gear!

Goede communicatie en goed geleverd

GOEDE KWALITEIT SNEL GELEVERD.

POSITIEF, SNEL GELEVERD

Super webshop.

Goed overzicht artikelen makkelijk te bestellen.

Goed product en redelijk snel geleverd. Minder was het feit dat er portokosten betaald moeten worden bij retourzending. Dit maakt het minder aantrekkelijk.

Goed onvangen, verpakking wat karig.

Het product is goed ontvangen en het werkt. De verpakking was niet zo denderend, doosje was gescheurd en had weinig bescherming. Het leek wel of het eens was geopend door een vorige gebruiker, in ieder geval was het niet de fabrieksverpakking.

Ze haakjes voor de hoes van de boot zijn iets anders maar werken prima

Fijn product!

Goed en prima geleverd!

Product naar verwachting

Product naar verwachting en snelle verzending

Snelle levering zonder gedoe Volgende keer kom ik zeker terug🚤

Goede en snelle service

Absoluut een aanrader, er wordt meegedacht en problemen worden opgelost. volgende keer bestel ik weer hier

Zeer snel

Mooie site, gelijk een bevestigings email en de dag erna keurig geleverd in een goed verpakt paket. Ik ben zeer tevrede.

Prima webwinkel, snelle levering en makkelijke site om te bestellen.

Product volgens beschrijving en milieuvriendelijk verpakt

Gewoon volgens verwachting.

goed contact netjes alles geregeld en ondanks het corona virus toch snelle levering

het product is naar mijn mening degelijk en ziet er goeg uit

mooi product

De luikringen hebben een goede prijs. Vond het jammer dat er geen maatvoering bij vermeld stond van de schroefgaten. De RVS boutjes waren in verhouding erg duur. Die zijn goedkoper in de plaatselijke bouwmarkt. De luikringen zijn echter prachtig en van goede kwaliteit

Duidelijke site en snelle levering.

mijn ervaring is dat je vandaag besteld het overmorgen in huis hebt als het product bij hen op voorraad is.

Heel snelle levering ondanks drukte, heel vriendelijk aan telefoon.

Duidelijke website, vriendelijk en meedenkend aan de telefoon. Heel snelle levering ondanks de drukte. Super tevreden!

Goed en snel

Duidelijke website en snel geleverd.

snel en accuraat

De website biedt duidelijk wat er allemaal voorhanden is. Duidelijk wat je mag verwachten. Snelle levering.

Levering volgens afspraak

Ik heb besteld: "Walstroomkit MP16 incl aardlek, walstroomkabel, auto. zekering en stekkerdoos" en alles was volgens afspraak. Montage is totaal geen probleem. De set zit nu een dag of 4 er in en werkt prima. Spullen en bedrijf zijn echt aan te raden.

Gewoon goed geleverd

Goed geleverd