Helemaal top!

Snelle levering en goed product!

Goede verzending en kwaliteit top

Zeer prettige shop met snelle verzending. erg blij mee. En verzending met Post nl Das helemaal prettig ! En ook niet onbelangrijk; Als er iets niet op voorraad is kun je dat gewoon zien !!

Snelle service en goed verpakt.

Het is super bedrijf. Ik ben zelf niet zo kundig maar heb een paar keer gebeld en werd super geholpen en als ik het niet zelf op kon lossen kon ik de spullen opsturen en werd het opgelost . SUPER.

Snelle en goede levering

Kreeg het bestelde heel snel geleverd. Product was volgens opgave en verwachtingen.

Bootslot stazo

Mooi en sterk slot alleen jammer dat je bij een extra kabel geen afdekplugje bij krijgt En deze pas net niet om de kabel dus maar met een tyrapje vast aan de kabel vastgezet, voor de rest sterke kabel en prachtig mooi slot

Makkelijk bestellen en snelle levering

Mooie overzichtelijke webshop. Snelle levering met goede nazorg naar de klant toe.

Perfecte levering

👍👍

Snel redelijk goedkoop en uitgebreid

Prima en snel geleverd!

Prima en snel geleverd!

Digitenne-antenne voor de boot gekocht. Blijkt een prima aankoop. Dank voor de snelle en complete levering.

Winkel toppie, artikel wat minder

Fijne webwinkel, goeie prijzen en snelle verzending. Toestel iets minder dan verwacht, pomp werkt wel, maar ontzèttend langzaam.

Keurige levering van kwalitaitsapparaat

Zeer tevreden, netjes verpakt en snel geleverd. Geen "gereourneerd exemplaartje"!

goed contact

correcte afhandeling

effectief; doet wat het voorstaat.

Okay !

Snelle levering en precies goed.

Benzinemeter sonde besteld. Goed verpakt. Gebruiksaanwijzing was simpel en genoeg. Precies van 0 tot 190 ohm.....en de juiste lengte. Ook goede waarschuwing om een ring en dartel mee te bestellen. Schroefdraad is trouwens dezelfde als van een afvoer dartel (kunstof of messing).

Duidelijke site en snelle levering

Snelle levering, goed product.

Snel en goed

Snelle levering en goed verpakt

Duidelijk en snelle levering

Betrouwbaar en mooie prijs.

Snel geleverd en scherpe prijs

Bestelling prima afgehandeld en snelle levering

Hou niet van verplichte velden, hierboven staat mijn bericht

Goed product, scherpe prijs

Snel geleverd, een goed product tegen een scherpe prijs.

Altijd zeer tevreden over de producten

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal