Top webshop

Produkt komt overeen met de beschrijving, zeer snelle levering.

vlotte, snelle en goede levering

uitstekend

Snel en correct

Snelle levering, goede service

Doen wat er beloofd wordt..

Ik ben heel tevreden met de levering. Keurig verpakt, en een brief met gebruiksaanwijzing erbij...

Vlug geleverd. Miste alleen informatie wanneer het zou komen

Snelle levering, alleen wel een klein dingetje

Snelle levering, erg tevreden, alleen had ik een trailerlier besteld met bijpassende lierband, alleen past de bout die de lierband moet borgen niet door het betreffende gat van de lier, beetje bijzonder, beide waren van Allpa.

top

bestelling geplaatst w.o. een beugel, deze was niet mooi gelast, foto gestuurd en de volgende dag had ik al een nieuwe. goed opgelost en de leveringen zijn altijd snel en compleet geweest, een aanrader.

top

Alles verloop super goed.

Uitstekende aankoop, prijs kwaliteits verhouding

Vlotte levering. Goede telefonische hulp. Degelijk materiaal. Korte instructie voor het gebruik, de spanband zou prettig zijn.

Goede service, snelle levering, Nederlandse beschrijving in wel wenselijk

Mooi assortiment speciale kitten

Een goede sykaflex kit gevonden voor afdichting van naden. Besteld en de volgende dag ontvangen. Top.

Doen wat ze zeggen......

Bestelling de volgende dag al in huis....top

Voor 100% tevreden

Op de website alles zeer duidelijk. Wordt goed afgehandeld. In een woord perfect

goed product heb het aangesloten en gelijk perfectbeeld 100%

Top producten voor scherpe prijzen. En natuurlijk snelle levering zeer belangrijk. Maar dat is dik voor elkaar bij Nautic Gear

Snelle levering.

Ben zeker tevreden over de snelle levering. Het is voor mij een nieuwe manier van materiaal aanschaffen. Vond het moeilijk aangekochte stukken niet in mijn handen te hebben gehad vooraleer over te gaan tot kopen. Prijs/kwaliteit lijkt op het eerste zicht in orde. Was geen vergissing bij Nautic Gear te winkelen.

Snelle levering, maar negentiende eeuwse verzendmogelijkheden.

Snel de benodigde spullen op de website gevonden, alles duidelijk, helder en snel geleverd, maar de leveringsmogelijkheden zijn van twee eeuwen terug. Nederland, België en Duitsland. Terwijl er een hele Middellandse Zee vol ligt met bootjes uit 0031. Dus ik heb het naar mijn broertje moeten laten sturen, die het dan weer moet doorsturen naar mij in Griekenmenschenland. Daar scoor je als nautisch bedrijf geen punten mee.

Mijn eerste bestelling was top

Snel en adequaat afgewikkeld

Goede service en snelle levering.

Bestelling geplaatst en correct geleverd.

Zeer snelle en correcte levering

S'ochtends besteld en S'middags gelijk opgehaald in Veenendaal

Prima service.

Prima site en snelle nette levering. Of ook het product goed bevalt valt op dit moment nog niet goed te beoordelen.

Goed advies, snel geleverd en prima product.

Voor mijn tender zet ik te denken aan een Ruddersafe. Ik dacht zelf dat de afmetingen van dit “hulp roer” te maken zouden hebben met het vermogen van de buitenboordmotor maar het bleek dat het puur afhankelijk is van de lengte van de boot. Binnen een paar uur kreeg ik het juiste advies op de e-mail en heb toen besteld. De levertijd was exact zoals hij op de website was aangegeven en het product was deugdelijk verpakt.

snel geleverd, maar geen goede maat tekening voor de gaten

Een maat tekening voor het gaten patroon zou handig zijn. Het is lastig goed te meten. Alle reviews zouden leesbaar moeten blijven, niet alleen de goede.

Goed en snel geleverd

Levering was keurig op tijd en het product was precies wat wij werven verwachtte

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal