Zeer tevreden over pruduct en bedrijf.

Producten en verzending precies zoals beloofd. I.v.m. bestelling in het weekend geen verzending de volgende dag, maar donderdag daarna. Netjes verpakt en door PostNL zoals aangekondigd geleverd.

super geholpen

Wiij zijn super fijn geholpen. Voor ons lekker dichtbij en alles op voorraad. Autobedrijf van Kooten Lange dreef 29 veenendaal

Prima levering

Bestellen en leveren conform afspraak,

Zeer tevreden en snelle levering

Goede kwaliteit van het product.snelle levering. Goede service.

Een bedrijf waar ik jaloers op ben.

Zeer correct bedrijf. Vrijwel alles op voorraad en eigen beheer. Mogelijkheid om het product te bekijken enof af te halen. Concurrerende prijzen en bespreekbaar.

Precies zoals beloofd

Producten en verzending precies zoals beloofd. Ivm bestelling vòòr het weekend geen verzending de volgende dag, maar wel direct de maandag daarna. Netjes verpakt en door PostNL zoals aangekondigd geleverd

stipte levering correcte prijs

Sipte levering - correcte prijs

De prijs van de nikkei tv was gewoon goed, en de levering ook, gewoon een dikke 10 waard....

Goede spullen voor een redelijke prijs.

Snelle verzending en afhandeling order.

Duidelijke website, duidelijke opdracht bevestiging van betaling. En vooral snel en optijd leveren. Aanrader om nog is een keer wat te bestellen.

Volgende keer NauticGear weer

Super goed product en een snelle levering

Snelle levering en scherpe prijs

Snel geleverd en goed verpakt.

super mooi

de glazen die ik besteld heb zijn voor op een boot en zijn supermooi, ook met het teken erin

Een fijne webshop, betrouwbaar en niet te duur.

Koop eigenlijk al mijn spullen voor de boot bij Nautic Gear, een zeer betrouwbare leverancier met kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Nu de steigerranden of steigerfenders (Talamex) hoe je ze wilt noemen, besteld en keurig volgens opgave ontvangen. Een prachtig product met een mooie afwerking waarvan ik zeker weet dat dit op onze steiger zal functioneren. Deze minimale investering voorkomt dure schades aan de romp en geeft de steiger een mooi aangezicht.

In 1 woord: Prima!

Goed contact te leggen met de klantenservice, medewerker had duidelijk kennis van zaken! Wist mij snel en duidelijk, inclusief het 'waarom' te vertellen wat ik precies nodig had. Bestellen was eenvoudig en snel. Levering goed verpakt en op tijd. Prima dus!

Snel geleverd!

Alles prima in orde

Duidelijke website, goede prijzen, snel verzonden en perfecte communicatie. Aanrader

Goede service snelle levering

Overzichtelig

Perfect verlopen ,

Zeer snel geleverd en zeer goed verpakt. Top!

Zeer snel geleverd product moet nog gemonteerd worden.

Klantvriendelijke medewerkers

Nette en snelle communicatie, snel antwoord op vragen.

Nette en snelle service. Snelle en zorgvuldige communicatie.

Professioneel bedrijf

Met prima service !