Alles prima inorde

Bestelde product op tijd afgeleverd

Geen commentaar, top geregeld!

Gewoon goed en in een keer het goede advies

Als je onzeker bent van wat nu de juiste keuze is dan is een vraag voldoende en je bent op het goede spoor

Matig betreft omruilen

1e instantie goed geholpen en mocht het niet goed geleverde kostenloos retourneren, wel moet ik verzendkosten betalen om het juiste in mijn bezit te krijgen beetje vreemd als zij verkeerd leveren🥴

Prina

Netjes geholpen door Vincent

Levering in 2 dagen , zeer goed ,heb levering nog niet kunnen kontroleren verblijf in Spanje,moet naar belgie om op te halen , ik ga er vanuit dat alles in orde is , bedankt voor de service voor herhaling vatbaar, Ps spijtig dat jullie niet in Spanje leveren. Gr pierre

Bestellen geleverd binnen een dag

Goed spullen wordt volledig waargemaakt.

Snelle levering en goede informatievoorziening

Ik ben goed en snel geïnformeerd over beschikbaarheid artikelen. Na bestelling verzonden. Goede informatievoorziening in de periode van leverancier naar klant

IK BEN TEVREDEN

IK BEN ZEER TEVREDEN

Zo kan het dus ook!

Fijne zaak. Kennis van zaken, hele snelle bezorging, gewoon prima.

zeer snel geleverd

en in zo'n handig post.nl afhaalkluisje. Super!

Goed bedrijf

Bestelling vlot gedaan en vlot geleverd zoals gewoonlijk bij Dit bedrijf

Nog even afwachten als ik mijn bestelling retour doe hoe lang ik op mijn geld moet wachten

Snel verzonden. Deugdelijk verpakt

uitermate goed.

ik heb jongslede een foetsie besteld voor in mijn schuur. Aangezien in veel werk in de schuur voor mijn hobby. is een electrische kachel best duur. maar nu ik foetsie heb ,wil ik niets anders meer..

Ziet er prima uit

Ik heb het nog niet gebruikt Is voor in de voortent en we zijn daar nog niet geweest Maar hij ziet er mooi en gezellig uit

goede en zeer snelle levering

loupe mocht nog sterker vergroten

Snelle levering van Radboud Quick Clean voor goede prijs Het beste middel om bruine aanslag van de boot te verwijderen!

We hebben het gekocht voor op een balkon met schuiframen er in. De warmte blijft mooi hangen en je zit lekker comfortabel. Het ziet er in het echt ook zo er uit zoals je het besteld. super!!!! en geen spijt.

Prima en snel

Door de week volgende dag thuis

Goed product en snelle levering. van Marifoon Antenne

De bestelde antenne is snel geleverd (volgende dag) en van een goede kwaliteit. De Marifoon Antenne VHF 86 cm RVS Crow Supergain met artikelnr. LT-21505020 was voor het verzenden per pakket post niet goed ingepakt. De spriet van de antenne stak zo'n 10 cm uit de verpakking, gelukkig is de spriet van RVS, en niet beschadigd. Een betere verpakking zou wenselijk zijn.

Altijd al een goede service gekregen

Uitstekend!

Duidelijk omschreven artikel. Goede webpage. Snelle levering.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal