Snelle levering van gevraagd product.

Snelle levering van gevraagd product.

Prima product en niet duur

zeer tevreden

ik bestel regelmatig,en dit gaat helemaal top.

Snelle en correcte levering

Zeer tevreden over de snelle levering en product!

gunstige prijs en snelle levering

Eerst keer wat gekocht prima levering!

Zeer makkelijk bestelden de volgende dag in huis.

Snelle levering, vraag goed beantwoord.

Een reddingvest besteld en dat werd snel geleverd. Scherpe prijs en een vraag die ik nog had is adequaat beantwoord.

De wonderen zijn de wereld niet uit.

Voor de 1e maal iets besteld bij Nautic Gear en zeker niet de laatste keer. Bestelling middels de app is eenvoudig en uitstekend verlopen. Prima op de hoogte gehouden van de status bestelling. Levering supersnel, mooi en degelijk verpakt. Prijs/kwaliteit is zeer schappelijk. Uiteraard zeer aan te bevelen.

Snelle levering voor een super prijs!

Ja, wat wil je nou nog meer als je product snel wordt geleverd en het ook nog eens voor een uitstekende prijs. Top bedrijf.

Prima prijs/kwaliteit en supersnelle levering!

Al meerdere malen iets besteld. Snelle levering. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering en eenvoudig op te halen...

Ter plekke bij ophalen nog een artikel bijgekocht.

Zeer snel verzondn en klantvriendelijk

Ik heb eerder dit jaar wat bij hen besteld. Dat beviel prima. Nu weeer alles soepel verlopen.

Het bestellen via de site liep wat stroef

Bij het bestellen via de site ging het afrekenen wat stroef. Zodanig dat het leek of ik tweemaal dezelfde bestelling had geplaatst. Gelukkig bleek dat niet het geval te zijn. de bestelling werd snel uitgeleverd.

snel geleverd en super materiaal

Snelle en correcte levering

zeer tevreden

Snel en correct afgehandeld

zoals verwacht

Goed geregeld, prima product, levering op tijd.

Gewoon bestellen en de volgende dag keurig verpakt in huis.

Afdekzeil van Coy-line bleek niet geheel waterdicht te zijn. Nadat ik Nautic Gear mail met foto's had gestuurd en ben ik gebeld door een medewerker van Nautic Gear. Zij hebben samen met mij probleem geanalyseerd en meerdere opties aangeboden. Ik heb gekozen om het dekzeil om te ruilen. Er werd gelijk een nieuwe dekzeil opgestuurd en ik kon het oude dekzeil retourneren. Uitstekende service.

Goede producten,levering duurde lang

Anker,ketting en lijn netjes geleverd, Duurde alleen lang (4weken)

Snelle en vlekkeloze levering

Binnen 1 werkdag had ik mijn bestelling in huis.

goed geregeld.

ik had een glaasje voor een diesel afscheider besteld. Maar het was niet het juiste model wat op de site stond dat wat geleverd is. Na contact zou het geld direct terug gestort worden , hier wacht ik nog op. Wel snel binnen en netjes afgehandeld ondanks dat ik geen zaken heb kunnen doen. Maar ik heb er een goed gevoel over en zal ook zeker weer iets bij ze bestellen.

Duidelijke leveringstijd en die klopt, alleen jammer dat je geen bevestigingsmail krijgt na het plaatsen van je bestelling.

Snelle levering, goede communicatie

prima product, snel geleverd