Snelle goed verzorgde levering

veel keus, snel geleverd

Ik had op korte termijn een reddingsvest nodig. Dat was snel gevonden én in huis bij Nautic Gear. Jammer alleen dat je niet kan kiezen voor een PostNL ophaalpunt.

Je wordt vriendelijk en met vakkennis geholpen,. En de levering in correct en snel.

Het lijkt wel de bekende firma van tuut tuut das snel👍

Dit was voor mij wel de snelste, echt heel goed. Een hele dikke👍

Duidelijk

Goede uitleg van product en snelle levering

prima levring

antenne besteld moet ik nog monteren. op de site mag ook wel uitgelegt worden dat de antenne ook op een zeilboot kan.

Product op tijd geleverd en voldoet aan verwachting

Prima. Kon niet beter.

Verwachting overtroffen

Goede kwaliteit verrekijker met kompas. Zeer helder en breed beeld.

Keurig op tijd

Bezorging zoals belooft binnen een dag

wat jullie leveren is gewoon goed

het houd me 24 v semi tracktie goed bij de de blue smart charger 24/16 is een echt aanrader mijn gegevens worden niet oppenbaar gemaakt.

Snel. Goed geinformeerd.

Snel. Goed geinformeerd.

Snel, efficiënt en klantvriendelijk.

Een vlotte reactie op mijn vragen .

In eerste instantie twee artikelen geleverd die normaal gesproken op elkaar horen te passen,maar nu niet dus. Na een belletje keurig opgelost.

Goede service en goede uitleg

helemaal goed

niets op aan te merken

Steeds in orde

Bestellen op e site gaat vlot, leveren tijdig en uitstekend materiaal

gewoon: Goed!

duidelijk en eenvoudig, snel verstuurd dus snel in huis.

Heel netjes verpakt en supersnel geleverd 👍

Het online bestellen verliep vlot en overzichtelijk. En het bestelde product voldeed volledig aan mijn wensen. Top bedrijf 👍

simpel alles bestellen en snel geleverd

IK ben prima tevreden over de website, het eenvoudig bestellen en snelle levering. Chapeau

Snel geleverd, goed verpakt en vriendelijk

Spullen besteld, je word goed op de hoogte gehouden en als het onderweg is dan is het ook onderweg. Belangrijke of breekbare spullen worden goed verpakt en een leuk magazine en bedankbriefje erbij. Ik ben fan!!

Goeie prijs, snelle levering, goed product. Ik ben zeer tevreden

goede degelijke firma,

prima service, perfecte opvolging, alleen jammer dat de verzendingskosten voor Belgie nogal hoog zijn,zelfs indien je voor een aanzienlijk bedrag besteld.

snel en goed

Snel en goed zowel voor levering als retour

goed product_prompte levering

Ik heb het product - een hoeksteigerfender - nog niet gemonteerd, maar het lijkt mij een zeer functioneel product voor een aantrekkelijke prijs. In het verzendpakket zat ook een extraatje in de vorm van een uitgave van het blad "Botentekoop". De adressering op het pakket was nogal globaal. Mijn naam stond niet op het pakket. Het PostNL afhaalpunt kon het pakket niet vinden toen ik de 1e keer daarvoor langs kwam. De 2e keer vertelde ik dat het er volgens internet moest zijn en toen werd het gevonden op de naam Nautic Gear. De besteldienst moet een andere geweest zijn dan PostNL, want ik hoefde mij niet te identificeren.

Goede kwaliteit voor de juiste prijs

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal