TOPP

Levering de volgende dag 👌

Snelle levering en goede service

Topservice met razendsnelle levering naar België

Vandaag besteld, morgen geleverd, ook in BE. Prachtig! Heel correcte prijzen ook.

Product op voorraad en snel geleverd

Duidelijk omschreven, snel geleverd en goed verpakt.

goede ervaring

ik had een mail gestuurd voor verdere info maar kreeg niks terug . na een paar dagen telefonisch contact en dan besteld . snelle levering

Bestelprocedure zonder poespas en supersnelle levering.

Prima, niets op aan te merken.

Mijn bestelling duurde wat langer maar na telefonisch contact. Werden de problemen zeer snel en goed opgelost. Als ze zeggen dat ze terug bellen dan doen ze dat ook. Prettige mensen aan de telefoon. Snelle en goede service

Fantastische service! As usual...

Had gebeld over een estimated time dat mijn bestelling geshipped zou worden. Toen bleek het onderdeel nog niet binnen, toch hebben ze mijn onderdeel diezelfde dag nog verzonden en stond de dag erna aan mijn deur. Fantastisch!

Perfecte afhandeling en snelheid

Zeer snelle levering, perfecte afhandeling bestelling

Prima service! .

Goed geregeld op tijd binnen extra boekjes van watersport en een magazine van te bestellen materialen bij dit bedrijf kleede het toegezonden pakketje leuk aan !!!.

Voldoende

Het duurde langer als verwacht voordat het bestelde onderdeel verzonden werd.

Fantastisch snel en correct de goederen ontvangen

X

Alles verloopt vlot en soepel ook goede feedback inzake de levering van het bestelde.

Bestellen en levering ging erg fijn.

Goede prijs/prestatie en snelle levering

Goede website met duidelijke product omschrijving. Prima prijs-prestatie en snelle levering met meerdere bezorg opties. Zeer vriendelijke en professionele telefonischr klantservice

Top 👍👍👍

Top product en top levering.

Hetgeen wordt beloofd wordt nagekomen en ook een prima telefonisch advies gekregen mbt ja/nee op voorraad. Dus voor 17.00 uur besteld en inderdaad de andere dag geleverd.

Vriendelijke mensen maar afspraken worden niet nagekomen

Eerst kwam de fiets een dag te laat vervolgens geen instructie hoe in elkaar te zetten. Na contact met de klantenservice de belofte gekregen dat ik een instructie gemaild zou krijgen, mail is nooit aangekomen. Met dank aan YouTube fiets in elkaar gezet. Achterwiel was niet goed afgesteld. Al met al mooie fiets maar tot nu toe geen prettige ervaring.

Prima geregeld

snelle levering en vaak mooie aan biedingen

snelle levering en vaak mooie aan biedingen

alles volgens afspraak geleverd

prima prijs - kwaliteit snelle levering alles volgens afspraak en bestelling

Niks dan goeds

Duidelijk, snel en volgens afspraak, eerste bestelling was top.

Whale waterpomp besteld, snel geleverd alleen de pomp is niet zo stil als de beschrijving beloofd.

zeer goed

goedkoopste op het internet en een snelle levering.

Werd vriendelijk telefonisch te woord gestaan tijdens mijn telefonisch contact met een vraag. Werd zelfs later teruggebeld (om dingen af te stemmen zodat alles duidelijk was) ivm afhalen vd order in de winkel. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

prima product en service

snelle levering, goede kwaliteit