Goed product voor prima prijs.

Finlux DVB-T2 tv plus binnen antenne aangeschaft voor caravan ter vervanging van inmiddels onbruikbare DVB-T ontvanger. Gratis (FTA=Free To Air) tv zenders NPO 1,2 & 3 en de plaatselijke regionalen zenders prima in HD te ontvangen.

Heel deskundige en vriendelijke service !!

Mijn nieuwe tv met antenne op de camping in Drenthe werkte niet. De helpdesks van Coolblue en Philips gaven standaardantwoorden waar ik niet mee geholpen was. Bij Nautic Gear wisten ze meteen wat de oorzaak was. De antenne moest versterkt worden. Daar hadden ze een versterkertje voor. Maar, zeiden ze erbij, mogelijk kon de tv zelf dit signaal leveren en dan had ik dat versterkertje niet nodig. Een heel onbaatzuchtig advies!! Mijn tv kon het trouwens niet leveren en met het versterkertje van Nautic Gear werkte de tv vervolgens probleemloos.

Goede producten en zeer vriendelijke deskundige medewerkers!

Inmiddels een aantal keren een product gekocht. Telkens weer ervaar ik, dat er goede adviezen, gratis, worden gegeven door zeer deskundige medewerkers. De prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed. De serviceafdeling denkt goed mee als je bijvoorbeeld niet exact weet hoe je een probleem moet oplossen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan. Pieter Adriaan Bruin......Linkedin

Prima en snel geleverd, daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen

Prima bedrijf en snelle levering

Super!!!

Mijn ouders zijn 4 maand met hun kotter weggeweest. Pa jarig. Nieuwe luiwagen wilde hij hebben. Al 4 jaar krijgt hij die van mij.... Oeps! Al een paar keer mis gegaan met levering ( te laat binnen) bij anderen. Nu hier besteld. TOP volgende dag in huis. Dus voortaan bestel ik hier!!!

Uitstekend, zowel spullen als service!!

Snelle levering en begripvolle en goede hulp bij een defect!!

Vlotte levering

Vlotte levering

Prima ervaring

Vooraf gebeld over het product ben goed geholpen en heb toen het product besteld

Vlotte bediening

Volgende keer zou ik weer bij jullie bestellen.

Groot aanbod, goede interface, snelle levering

zeer tevreden

bestelling was zeer snel bezorgd.

Dik tevreden !

In korte tijd twee maal een bestelling gedaan bij Nautic Gear, beide keren de ene dag besteld en de andere dag in huis, dus dat kan niet beter. Ook over het product zeer tevreden, al bij al zeer content. Zou Nautic Gear zo bij anderen aanbevelen !

top

top, snel , efficient en klant vriendelijk...ook moet het retour, geen probleem.

super aankoop

Ik was verrast met de snelle levering. Het was de volgende dag al binnen, super ! Het produkt is precies zo als op de website, in 1 woord prachtig !!

Snelle levering en heldere informatie

Glomex T2 antenne binnen twee dagen binnen.

Geweldig product, snelle levering

Ik heb een bootlamp gekocht met bevestiging. Top product, fel licht en snelle levering. Dikke aanrader.

Prima alleen post nl wilde niet mee werken Betaald voor de extra service 1,95 brengen van 18.00/22.00 krijg je om 20.00 een mail we hebben u gemist komen later terug Ik denk ben ik nou gek of maar nee hoor geen briefje door de deur is post nl gewoon niet langs geweest waar ik zwaar van baal en het ergste is dat liegen maar nautic gear jullie product maakten me weer blij

Snelle verzending en mooi materiaal

Binnen de 24u. geleverd in Belgie en goed verpakt. Mooi materiaal en goede kwaliteit. Nu maar hopen dat het past

Prima dienstverlening

Na een klein probleem is deze door Nautic Gear op een fijne manier opgelost.

Professioneel, klantgericht.

Mijn eerder ingezonden critische revieuw was, naar achteraf voor mij duidelijk is geworden gebaseerd op 'n samenloop van misverstanden en verklaar ik hierbij Nietig. Aangezien het mensenwerk betreft kan er altijd wel iets ongewild mis gaan, hetgeen ook hier het geval is geweest.

Goed en snel en een supere kwaliteit!!!!

Goed en snel en een goede kwaliteit.

Perfecte dienstverlening en alles conform afspraak

Perfecte service en ik had bij bestelling foutje gemaakt en werd nagebeld. Zij hebben dit in overleg weer aangepast. Prima opgelost.

Prijs kwaliteit en snelle verzending

Klantgericht bedrijf

Prijs, kwaliteit en assortiment is uitstekend. Snelle levering. Een onderdeel dat verkeerd geleverd werd, is zonder extra kosten alsnog geleverd. Het niet bestelde hoefde niet eens terug gestuurd worden. Dat is klantgericht zaken doen en dan beveel je dit bedrijf graag bij anderen aan. Klasse.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal