Goede en snelle service

De bestelling was gemakkelijk te plaatsen en zeer snel geleverd

Snel bezorgd

Goede service en snel en goed bezorgd

Snel en goed

Zeer goed advies

Ik kwam in de fysieke winkel. Ondanks dat men er niet op is ingericht, werd ik vriendelijk, uitvoerig ern deskundig te woord gestaan.

Nautic Gear OK, POSTNL zwaar in de fout...

Bestelling en service van Nautic Gear kan wat mij betreft niet beter. Bij POSTNL loopt het minder : mijn bestelling werd op de oprit voor de garage langs de straat gedeponeerd: ondanks het feit dat ik thuis was (en er speciaal voor was thuisgebleven) werd er niet aangebeld. - Er is dus ook geen ontvangstbewijs getekend... - Het pakket heeft daar een ganse namiddag gelegen ( ik wist dus van niets) terwijl ik in een toeristisch dorp woon waar tientallen passanten het zonder moete hadden kunnen meenemen... - De levering op zich had trouwens de dag voordien moeten plaatsvinden ( volgens track and trace). - Ik heb hiervoor bij POSTNL geen klacht ingediend, enkel en alleen omdat dit voor leveringen in het buitenland enkel tijdens de kantooruren en telefonisch kan (hun website is dus ook niet erg gebruiksvriendelijk...) verder alles OK !!!

snel geleverd maar niet de beste kwaliteit

Ik ben erg blij met de reactiesnelheid. Ik ben teleurgesteld over de kwaliteit van de CEE stekkers. Voor de prijs die ik bij u betaal krijg ik bij de Praxis een veel betere kwaliteit, terwijl deze bouwmarkt als duur te boek staat. jammer. De andere delen zijn prima naar zin.

Prima shop

Groot assortiment, snel geleverd. Prima.

Weer helemaal top geleverd.

Besteld en daarna keurig op tijd afgeleverd op de uitgekozen afhaallocatie.

Een gedeelte van de bestelling liet op zich wachten door vertraging toeleverancier. Na telefonisch contact probleem opgelost en ze kwamen na wat beloofd was. Top bedrijf.

Snelle handelingen

Ze doen wat ze zeggen

Beoordeling

Goede snelle afhandeling van bestelde producten

Makkelijk te vinden

Mijn product was makkelijk te vinden en kon de aantallen tijdens het afrekenen nog aanpassen

Top, meedenken en niet te beroerd om mijn bestelling in tweeën te versturen, chapeau!!

Klasse!

Prima webwinkel

Prima webwinkel, helaas in mijn geval een vertraagde bezorging van Post NL, maar dan kan Nautic Gear niks aan doen.

Precies zoals het moet. Geen loze beloften, op tijd en netjes geprijsd

Zoals een webwinkel hoort te werken, incluis after sales

Grandioos

Grandiose aanbieder van Watersport artikelen.

Snel helder en bereikbaar

Prima bedrijf en helder bestelproces

Fijne website en het gewenste product was snel leverbaar (t.o.v. andere aanbieders) bezorging door postnl kwam echter niet overeen met de afgesproken leverdatum. Echter is dit niet aan Nautic Gear te wijten, maar aan de bezorgservice.

Prima duidelijkesite

fijn

Prachtig dienblad

Super snel in huis

Onprofessioneel

Ik had een Besto Fishermen zwemvest besteld. Redelijk snel en netjes binnen. Echter viel mij twee dingen direct op: 1) het vest voelt verre van betrouwbaar en degelijk aan en 2) de kraag en capuchon is binnenste buiten genaaid. Nadat ik Nautic om uitleg vroeg, ontving ik het antwoord dat na controle alle vesten zo uitzien en dat het zo zou horen. Dit is simpelweg niet zo. Geen kraag en capuchon zou op deze manier ingezet worden. Aangezien het antwoord bij mij zeer onprofessioneel overkwam en het product zelf niet betrouwbaar voelt, heb ik het product na enkele terug gestuurd en mijn aankoop retourgevraagd. Ik raad dit product in elk geval niet aan. Over het bedrijf zelf kan ik feitelijk niet oordelen.

Nette en een goede website gewoon top. 👍

Een nette plezierige website , zeer overzichtelijk en ook zeer compleet. Verder een snelle service,en goed verpakt aangekomen das ook wel fijn. Ben tevreden met hoe verloop was.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal