Zeker goed

Snelle levering en goed verpakt, ook het juiste produkt.

duidelijke omschrijving en zoals verwacht

Alles naar wens goede prijs kwalitijd verhouding, snelle levertijd.

Snel, en goede prijs

Helaas schadebij aflevering en hierdoor een extra paar dagen moeten wachten.. Kon hierdoor helaas niet met de boot op pad. Nu opgelost en het is verder wel een goed product.

Zie onder.

Gewoon goed bedrijf en snelle levering, toppie!

Snelle korrekte levering

Gewoon zoals je mag verwachten van een respetabele webwinkel

Pakket was niet bij mij afgeleverd .Ik heb toen even gebeld met nautic gear die op Hun beurt bij PostNL geïnformeerd heeft na deze verzending Hier uit bleek dat het pakket een aantal huizen verderop was afgeleverd (bij mij lag geen briefje van de post in de brievenbus) Netjes en snel opgelost

Top service!!

Ik had in eerste instantie een verkeerde manometer geleverd gekregen. Na contact met Nautic Gear werd direct de correcte opgestuurd! Bij levering van de correcte meter zat nog een lekker flesje wijn ! Hoe attent!!

Snelle levering en (leverings)mogelijkheden.

Duidelijke website, product goedkoper dan op andere websites. Gratis en snelle verzending. Product was goed verpakt. Ook de verschillende mogelijkheden qua ophalen of verzenden naar je thuisadres of een ophaalpunt waren erg fijn.

Betrouwbaar enklantvriendelijk

In oktober 2018 een fishfinder van Garmin gekocht, in mei geïnstalleerd, in juni backlight defect. Ik was de bon kwijt maar mijn bankafschrift was voldoende. Een geheel nieuwe fishfinder werd door Garmin geleverd. Zonder problemen kon is deze tegen mijn koopprijs inruilen op een fishfinder met kaartplotter. Dat is service super.

Verbazing wekkende snelle levering

Bestelling was na 2dagen al in huis. Topsnelheid. En nog goed spul ook. 👍

Uitstekend.

Bestelling is snel en correct uitgevoerd tegen een scherpe prijs.

Goed en betrouwbaar

Wij hebben een biminitop gekocht bij Nautic geear. Door onze vakantie hebben wij er nog niet op kunnen plaatsen. Maar is zeer goede kwaliteit met een goede prijs en goede service van Nautic Gear

snel , accuraat en duidelijk

uitstekend

goede ouderwetse service .

ik kreeg een verkeerd afgebeelde artikel die heb ik terug gestuurd en ik kreeg zonder een blink mijn geld terug. dat heet betrouwbaar. een verdwijnende eigenschap tegenwoordig.

Goede service en vriendelijk met goede uitleg.

Mooie kleine showroom. Mijn bestelling opgehaald. Ik had niet goed gemeten maar kon nog dezelfde dag mijn bestelling omruilen. 👍🏻 Helemaal top. Een kleine suggestie: misschien een kop koffie voor iemand die, willenswaar door eigen schuld, meer als twee uur in de auto heeft gezeten? ☕️

Goed betrouwbaar snel en correct

Goede communicatie mooie aanbiedingen en goede producten veel succes nog

Artikel cf afspraak geleverd

Artikel cf afspraak geleverd

Super snelle levering

Keurig behandeld en snelle service!

Fantastisch, aan te bevelen

Vriendelijke service en snelle levering en fantastisch produkt

Steeds goede aanbieding prijs/ kwaliteit en netjes verstuurd

We kopen regelmatig bij jullie en vinden geregeld leuke dingen die we nog zoeken.

Snel geleverd en product zoals omschreven

Super snelle levering

Prima webshop

Redelijk snelle levering , fijne aanbiedingen waar je wat aan hebt en goede kwalitijd......TOP

Snelle levering, goed product.

Goed! Snelle levering, goed product.

Goed! Snelle levering, goed product.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal