Netjes verpakt met snelle levering en volg systeem.

Per ongeluk fout besteld en na een vriendelijk telefonisch kontakt keurig opgelost en het juiste artikel ontvangen.Helemaal top.

Geweldig product van Nauticgear …

Waterlijn-band watervast tape, 50mm x 16 meter vandaag aangebracht, geweldig alternatief van lakken van de waterlijn, aanrader dus !

Prima snlle levering

Correct en snelle levering

Goede en snelle service

Diafragma voor de Fabsco par max 4 waterpomp werd snel geleverd maar bleek niet te passen. Mijn pomp betreft een oudere versie. Vervolgens werd met spoed gezocht naar een diafragma en kleppenzet voor die oudere versie. En daarin zijn zij snel geslaagd.

Heel snel bezorgd

Duidelijke bestelsite ruim assortiment en snelle levering met goed prijzen .

Beren goed

Had een tv besteld , maar kon hem pas na 4 weken plaatsen. Toen was het de verkeerde en mocht de tv terug sturen perfect geholpen.

Alweer een topproduct

Kwaliteit voor een goede prijs zoals altijd.

Goed advies en snelle levering

Na een belletje goed gesprek en het nodige gekregen

Fijne vommunicatie en service

Suuuuuper !

Gezocht met Google , gevonden , in winkelmandje, betaald en twee dagen later bezorgd aan de deur . Kan het eenvoudiger en gemakkelijker ? Dacht het niet .

super

boiler deed het niet, ik kreeg gewoon een nieuwe en oude terug naar importeur.

Net als eerdere bestellingen snel en goed verpakt geleverd.

Netjes gebeld dat bestelling vertraging had en na beloofde dag keurig alsnog geleverd

snel geleverd

Volgens verwachting de producten geleverd

Zeer goed geholpen

Gebeld met de klantenservice voor advies. Hier zeer goed geholpen en vervolgens het product besteld. Alles netjes geleverd gekregen.

Top qualité.

Bon produits, rapidité et efficacité.

alles geleverd zoals besteld en op zeer korte tijd

zeer goed voor herhaling vatbaar

om 12 uur besteld volgende morgen bezorgd super .

Zeer behulpzaam

Klantenservice makkelijk bereikbaar en behulpzaam bij zoeken naar een snelle oplossing.

Adequaat en optijd

Altijd goed, TOPSERVICE

Bestel hier vaker spullen en gewoon goed. Ook als je vragen hebt gaan ze er serieus en snel op in. Levertijd altijd goed. Gewoon niets op aan te merken. Ook al dure spullen hier gekocht van GARMIN ook hiervoor is het een aanrader. Ga zo door en bedankt tot hiertoe.

De dag nadien in de brievenbus!

Bijna even snel als in de winkel om de hoek.

vlotte en correcte levering

aanvankelijk een correct antwoord op mijn eerder mailverkeer met technische vraag naar mijn product. daarna een vlotte afwerking van de levering.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal