Laden reviews...
2.237 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback laat vooral snelle leveringen, een breed assortiment en betrouwbare service zien. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces. De algemene ervaringen zijn positief door betrouwbare verzending en behulpzame klantenservice.
Pluspunten
Dit bedrijf doet wat ze beloven. Een aanrader
20 July 2014
Nijboer
Jistrum
Pluspunten
Snel geleverd en direct vraag via mail beantwoord gewoon oke
John
Tilburg
Pluspunten
snelle service, kwamen met een goede oplossing toen iets niet leverbaar was
Carlo
's-Hertogenbosch
Pluspunten
goedkoop en snel
MHK
Den Hoorn
Pluspunten
correcte en supersnelle levering; voldoet volkomen aan wat gepresenteerd wordt op de website
Verbeterpunteniets meer uitleg over het oppompen, ook meer uitleg over de accubak: past daar bijvoorbeeld VMF semi tractie accu 105 Ah VDC31M in?
17 July 2014
Henk
Rotterdam
Beste Henk, Dank voor je hoge cijfer en waardering. Je aanbevelingen zijn zeer welkom en nemen wij mee in de product teksten. Bij de accubak staan de maten. Helaas kennen wij niet van alle beschikbare accu's de buitenmaten. Vandaar dat het bijna ondoenlijk is dit bij dit product aan te geven.
Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag! Vriendelijke groet, Nienke Hoogeveen, Afdeling Support.
Pluspunten
alles op voorraad en snelle levering
16 July 2014
autobrinks
gorssel
Pluspunten
Een snelle vriendelijke behulpzame medewerker.Geweldig goeie service. Bedankt
nico
ermelo
Pluspunten
correct en snel geleverd
GERARD
BELDSCHUTSLOOT
Pluspunten
Snelle en zorgvuldige levering. Prima service en after sale na constatering incompleet product. Uitstekende en vriendelijke communicatie.
Jelger Boonstra
Grou
Pluspunten
Mooi op tijd mijn bestelling geleverd.
Raymond
Grubbenvorst
Pluspunten
de snelle aflevering
Henk
tholen
kooistra
zeerijp
Pluspunten
Goed en een goede uitleg als we iets niet begrepen
Bertusf
Bunschoten
Pluspunten
Dit bedrijf kan ik echt aanbevelen omdat de services en levering uitstekend zijn.
Angelique
Udenhout
Pluspunten
Door omstandigheden ijn bestelling te laat afgehaald (bij een buuradres). Na uitpakken blijkt de TV door transportschade finaal defect. Ondanks dat de DOA periode is verstreken heb ik de defecte TV kosteloos kunnen retourneren, en is er een compleet nieuwe naar me opgestuurd. Snel en volledig gratis. Alle lof voor deze super service van Nautic Gear !
Peter
Lisse
14 July 2014
meindert
Dwingeloo
Pluspunten
snelle levering, meedenken bij keuze, zeer klantgericht handelen bij vragen. absoluut een aanrader
14 July 2014
Wil
Purmerend
Pluspunten
-perfecte afwerking van bestelling -snelheid van levering -opmaak / gebruiksvriendelijkheid van de site
13 July 2014
Albert
Haacht
13 July 2014
anoniem
12 July 2014
geert
zelzate
Pluspunten
nette / goede website
Verbeterpuntenonline voorraad niet exact zichtbaar (aantal) bij bestelling
marc
valkenswaard
Pluspunten
Ik heb een antenne besteld voor mijn tv, deze kreeg geen ontvangst. Ik belde met het bedrijf en kreeg gelijk een andere antenne toegestuurd die wel ontvangst heeft. Samen met een flesje wijn voor het ongemak. Super, dat is service!!
VerbeterpuntenDeze heb ik niet, het is heel goed opgelost! Gewoon deze service blijven leveren!
J.Leferink
Amersfoort
Pluspunten
Het weerstation toont de weervochtigheid binnen en buiten het huis. Leuk is om de kans op regen of zon te zien.
VerbeterpuntenHet signaal van de zender buiten tegen een raam is zwak en kan niet door muren in huis. Ik ben gedwongen om het weerstation binnen twee meter van de zender te plaatsen. Dat valt erg tegen. Bereik geen 10 meter dus! Het weerstation laat alleen continue beeld zien als het op het elektriciteitsnet is aangesloten. Dat is jammer, ik wilde het station in de WC zetten. Het apparaat voldoet niet aan de verwachtingen, maar is wel leuk.
Ruud
Woerden/ /Utrecht
Pluspunten
Snelle en goede levering
John
Hellevoetsluis
Pluspunten
Alles was mooi verpakt en er was niets aan het doosje aan en was optijd
Ben
Ottergem