Zeer goede service

Mijn bestelling was zoals beschreven en leveringen zijn ook goed.

Keurige en snelle levering. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen .

Goed product zeer snel geleverd

Het geleverde product voldeed volledig aan de beschrijving en werd zeer geleverd in degelijke verpakking.

Heel goed precies volgens aangeven e-mail ben heel tevreden

Zie boven

perfect van levering tot facturatie

alles klopte volgens afspraak

Gewoon top

Duidelijke info over het product. Betaling via Ideal Levering binnen 24 uur

ALN zekeringhouder 250A

Prima produkt en snelle levering.

Zeer tevreden en goed geholpen!

Super!!

Super service

Bij mijn laatste bestelling, was er een verwisseling van producten.ik had elastiek klemmen besteld maar kreeg haken. Ik heb dit gemeld, de volgende dag bevestigde ze dar de producten verkeerd in het magazijn lagen. Nieuwe juiste producten opgestuurd foute haken mocht ik houden. Een fout maken kanaaltje. Het gaat eromheen het wordt opgelost. Super service!

schade aan het ijzer door verzending

Ik kreeg het verpakt in bubbel folie maar de folie was aan beide kanden los en daardoor had het ijzer , lak weg en ook een stuk staat schuin. Heb ik min of meer kunnen recht krijgen maar je ziet het nog altijd en de twee wielen die erbij daar draait 1 moeilijk rond, net aan dezelfde kant als waar de plastiek bubbel weg was. De verpakking was niet stuk, het kon gewoon tussen de folie door. Is dat nu door transport of was het al...geen idee maar erg, erg spijtig. Het wiel draait zeker niet mooi rond en gaat altijd stroef.

UITSTEKEND

DUIDELIJKE COMMUNICATIE .JUISTE LEVERINGSTIJD.

Geen gedoe, gewoon zoals het hoort.

Handige kombinatie van on-line bestellen em eventueel ophalen in Veenendaal.

Zeer goede en snelle service

Telefonisch super geholpen in het bestellen van het correcte materiaal, 2 dagen later ontvangen

Meerdere malen hier al besteld

Hier al meerdere malen besteld en altijd keurig netjes verpakt en op tijd aan gekomen. Echte aanrader

Prima product. Maar om nou €5,95 aan verzendkosten te betalen terwijl het in de brievenbus past…..

uitstekend

als het op voorraad is word het altijd de dag nadien geleverd

Goede service en goedeproducten

Kijken, kiezen, betalen en klaar. Twee à drie dagen later in huis.

Kwaliteit

Mooie grote stevige fenders

Geen klachten

Stop met deze onzinnige irritante ervaringen vraag. Als iets niet goed is meld ik dat wel.

Mooi product

De Comfort Seat kwam goed verpakt aan.

Prettig geholpen

Alhoewel het een webshop voor scheepvaartartikelen is, "de stoute schoenen aangetrokken". Ik moest met spoed onderdelen voor ruitenwissers hebben. Prettig geholpen!

Voldoende tot goed

Ik zit nog op een bestelling te wachten en daar heb ik al een mailtje over gestuurd helaas nog geen antwoord dus dat zou beter kunnen, voor de rest prima

Dik tevreden

Géén klachten alles top

Super altijd

Bij al mijn bestellingen heb ik geen problemen gehad, ook de garantie is top in orde!!

Altijd in orde

Inductorstraat 16