Voldoet aan de verwachtingen

Perfecte afhandeling en snelle levering

Overzichtelijke dit met prima prijzen

Correct en volgens afspraak!

Makkelijk en zonder omwegen of poespas.

Is goed

Spullen terug gestuurd was niet wat ik zocht

Goed degelijk apparaat, maak alleen meer geluid dan gehoopt

Makkelijk te monteren, goede beschrijving op de doos Mvg Arjan

Snelle levering goed verpakt

Prima service en prijzen. Ruim assortiment

Goed materiaal

Goed product. Snelle levering. Vooraf nog telefonisch contact gehad over het product (impeller)en daarbij vriendelijk en deskundig geholpen.

Snel en top kwaliteit

Snelle levering tegen nette prijs Top kwaliteit

zoals beloofd op de site werden de artikelen snel geleverd. de artikelen zijn van goede kwaliteit

Altijd snel verstuurd en de prijzen zijn oke en je kan altijd bellen voor advies

Goeie service

Gekregen wat ik besteld heb. Degelijk verpakt en heel snel geleverd. De mogelijkheid een afhaalpunt te kiezen was een pluspunt.

Helemaal top

Vriendelijke klanten service nemen de tijd voor je leggen alles goed uit en de bestelling word snel geleverd zoals afgesproken

Prima gegaan

Top producten tegen scherpe pris

Goede produkten alleen het zwemvest voor de hond was echt te klein. Zou geschikt zijn tot 8 kg, terwijl onze hond van ca.6 kg met normaal postuur er echt niet in kon, dus geretourneerd

Geweldig snelle levering!!

Het product is precies wat ik bedoelde!!

Mooie webshop en snelle levering!

Mooie Webshop, veel keus, snelle levering.

Tevreden over kennis tzv streamen op beoogde tv. Daarna vlotte levering

Ik heb in eerste instantie tel contact opgenomen met Nautic Gear. Dit mbt de mogelijkheid van streamen bij gebruik apple i phone. Antwoord duidde op kennis van zaken. Tv gekocht en snel geleverd. Tevreden over de TV

Prima afhandeling van een kleine order, snel bezorgd keurig

Netjes verpakt en snel geleverd!

Fantastisch mooie kussens gekocht. Snel geleverd.

Alles op tijd geleverd

Onderdelen snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima ervaring

Prima ervaring: beste prijs en zeer snel geleverd!

Mooi en kwaliteitsvol, netjes geleverd

Goed omschreven op de website en het product is precies zoals beschreven. Het werd netjes ingepakt afgeleverd binnen de termijn. Ik bouw een vrachtwagen om naar camper (een schip op wielen) en zal zeker nog producten kopen bij Nautic Gear.

Kwaliteit

We hebben een mooie band voor 3 personen aangeschaft. De kwaliteit van jobe is perfect. Vorige band is na 15 jaar versleten. Geen schuld dus. Dus vandaar weer een Jobe

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal