Zou dit bedrijf wel aanbevelen

Product ziet er goed uit

Keurig en op tijd geleverd.

Goede keus aan producten. Nette afhandeling en op tijd geleverd.

Snelle levering en het artikel voldoet aan de verwachting

Prima produkten, snel verstuurd, post nl is steeds de zwakke schakel

Vaak bestel ik online ook bij Nautic gear . Breed assortiment, goede kwaliteit en snel verzonden. Nautic gear moet wel de keuze gaan maken voor een andere pakket dienst. Zelfs tegelijkertijd verstuurde pakketten komen (te) laat aan en dan ook nog verschillend. Staan ook gewoon op nog niet fysiek ontvangen bij Post Nl terwijl Nautic gear zegt tegelijkterijd mee gegeven te hebben. Als je in een haven ligt met beperkte tijd heel onhandig en vervelend!

Super slechte waterlijntape

De tape was zeer slecht gesneden.

Snelle service, goede informatie en top product

Fijne website. Goede en snelle service.

uitstekend

snel correct en kwaliteit

Tegenvaller

Ik heb 2 keer een bestelling geplaatst, de 1e flensring was te groot. Heb ik jl zaterdag 17-8-202024 terug gestuurd. Maar ik moest wel € 7,95 port betalen. In de betreffende factuur had ik ook al € 4,92 betaald. Hoe zit dat? Bijna € 13.00. Krijg ik nu € 13.00 teruggestort, vr gr pwjansen

goede snelle service

doen wat ze beloven.

Vlotte levering!

Product zoals omschreven en de volgende dag al bezorgd!

Mooie producten, snelle levering

Mooie producten en snel geleverd!

Super snelle levering en prima product

Correct

Goed en vriendelijk

Prima webshop - summiere info echter

Veel producten maar weinig extra uitleg en daarmee van weinig toegevoegde waarde. Door de weinige uitleg bij de producten word je eigenlijk gedwongen om op andere plekken verder te zoeken. Als je dat dan doet, dan wordt automatisch de prijs belangrijker dan de shop waar je het product koopt. Zonde want NauticGear is in mijn beleving een betrouwbare webwinkel.

Top, snel, compleet, goed

Zie voorgaande.

Geheel volgens afspraak

Snel en goed

Snel geleverd en goed verzorgd

Uitstekende service

Ik heb een koelkast besteld. Deze werd boven verwachting snel geleverd. Vrijdagavond besteld dinsdag ochtend geleverd. Ik heb nog gebeld voor extra deurvakje. Daar moet ik einde van de week nog een antwoord op krijgen.

Slecht, verkeerde koppeling

Verkeerde koppeling opgestuurd

Bestelling was na 3 dagen al binnen,,perfect

Geweldig.

Mijn bestelling was binnengekomen,en 1 van mijn fenders was lek (zat een klein gaatje in) na telefonisch contact is het probleem gelijk opgelost! en een nieuwe werd er naar mij toegestuurd ( vorige dag in huis ) gewoon top service! Geen gezeur,gedram,of wellis nietes spelletjes. Gewoon gelijk opgelost ! Super service. Ga zo door mensen van nauticgear !!!! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen. Gr de paauw.

Positief

Positief

Zeer snelle levering en exact volgens specificaties

Keurig gedaan

Inductorstraat 16