Snel verzonden, goede prijzen

Bilgepomp Johnson gekocht en werd de volgende dag verzonden.

Netjes en snel

Zoals altijd heb ik in recordtijd mijn juiste spullen in huis.

Gewoon goed

Prima service. Bij mijn bestelling had ik zelf een foutje gemaakt en dat is zonder kosten direct opgelost

Prima levering

Tilt meter voor buitenboordmotor is snel en zorgvuldig geleverd. Inmiddels in de boot geplaatst en werkt prima

Zoals altijd prima

Altijd prima, op tijd, Nooit gezeur

Geweldig product, snel geleverd

Zeer snelle levering

Bestelling zeer snel in huis. Bij het retourneren van het artikel met de verkeerd gekozen maat werd het geld ook snel terugbetaald.

Perfecte service Zeer snele vezending. Doe zo verder

Goed product, snelle levering

Heel fijn. Ook nog ff gebeld en zeer behulpzaam

Nautic Gear is als gewoonlijk snel met het leveren. Artikelen zijn altijd netjes verpakt, ook nu. Boek en waterkaart kwamen zonder beschadigingen binnen.

prima inclusief aftersales - je wordt series genomen door Nautic Gear

Helemaal top

Uitstekende ondersteuning van klantenservice

Op vragen over de aangeschafte en geplaatste Jabsco drinkwaterpomp die mij vreemd voorkwamen heeft de klantenservice de vraag behandeld en in zeer korte tijd een uitstekende oplossing voorgesteld Zeer goede service!

Vlotte bediening Nautic Gear geen problemen.

Post.nl daarentegen. Laat je leveren bij een afhaalpunt, zijn deze in jaarlijks verlof, vind de man niet beter van geweigerd op het pakket te plaatsen en zonder meer terug te sturen. In plaats van één andere oplossing of afhaalpunt voor te stellen. Zelf afgehaald in Veenendaal. Ook vlotte medewerking Nautic gear.

Donderdag 8 augustus s,avonds laat besteld en zaterdag al binnen top

Na een klein defect is alles goed en zonder verdere problemen opgelost.

Prima netjes verzorgd en snel

Het bestellen ging makkelijk en werd snel bezorgd.

Mijn bestelling werd de volgende dag bij mij afgeleverd, super!!!

Snelle levering en altijd goed advies gekregen.

Duidelijke site, snelle levering en altijd bereikbaar voor eventuele vragen.

Kan niet anders zeggen als prima

Alles verliep snel en soepel

~Goed, zoals het hoort!

Goed, zoals het hoort!

Het serienummer was niet bekend en kreeg ander serienummer op site, leek exact hetzelfde, maar toch maar even gebeld, goed geholpen en hij kon voor 99% verzekeren dat deze serienummer gelijk aan de andere was. Binnen 1 dag binnen en paste perfect. Mijn vakantie kon verder, dank

Goede informatie op de site en snel geleverd.

Mooie functionele stoel maar met tekortkoming

Het is een stevige en goed ogende stuurstoel. Twee minpuntjes. De grote Allpa reclame op de rugleuning had voor mij niet gehoeven. Mijn boot is geen reclamezuil. Écht minpunt is dat de bevestigingsbouten niet een z.g. metrische draad hebben maar (waarschijnlijk) een Engelse. Als je dus langere bouten wilt gebruiken bijvoorbeeld i.v.m. de dikte van het hout onder de stoel dan heb je een probleem want de doorsnee bouwmarkt heeft alleen bouten met metrische draad.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal