Zeer snelle levering mag niet ten koste gaan van kwaliteit van levering.
Ik denk dat u zich toch eens moet beraden aangaande de manier van werken van uw pakjesbezorger. Niks dan lof voor Nautic Gear aangaande snelheid en kwaliteit, maar hoe het pakket is afgeleverd baart me ernstige zorgen, want zal ik nog bij Nautic Gear willen bestellen als de pakjes door PostNL worden geleverd?
Wij waren niet thuis toen het pakket werd geleverd op 8 augustus, want we hadden daags tevoren nog geen bericht gekregen wanneer dat zou geleverd worden. Door op track & trace te klikken merk ik op 8 augustus 's avonds laat dat het pakket die dag was geleverd om 13.02 bij de buren. Geen bericht hierover in onze brievenbus. De volgende dag bel ik aan bij de buurman die zijn voordeur heeft in het portiek van een parkeergarage. Hij beweert dat hij bij thuiskomst een groot pak naast de voordeur zag liggen waarop hij mijn naam las en het dan maar heeft binnen genomen totdat ik zou aanbellen. Ik begrijp dat het in de vakantieperiode moeilijk is om iemand van de buren thuis te vinden, maar voor PostNL is er een afleverpunt enkele straten verder waar altijd wordt afgeleverd als ik niet thuis ben. PostNL levert bij afwezigheid nooit pakketten af bij de buren is mijn ervaring. Deze keer dus niet. Ik vraag me af wat er zou gebeurd zijn als iemand anders het pakket op straat gewoon meegenomen had en de buurman, noch ik er iets van had gezien? Ik denk dat ik dan pas grote problemen zou hebben gehad. Misschien toch eens melden aan PostNL?