3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geruisloze prijsstijgingen

Een gepensioneerde die al meer dan een decennium geen bijpassing geniet, nog geen 6000 Km per jaar rijdt en dus een eigen schade van enige vorm niet aan kan wordt door het wilde rijden van anderen zo aardig uitgeknepen.

Pluspunten

Snel. Effectief.

Prijzen

Pluspunten

Netjes, vlot, duidelijk

Geen.

Advise intake inbound alarmsytemen

Pluspunten

Pluspunten

Uitgebreide polisvoorwaarden, snelle service.

Geen..

Pluspunten

Tot nu toe een goede begeleiding, zowel via mail als telefonisch. Kan nog geen eindoordeel geven omdat de schade nog niet is herstelt en ik niet weet of er nog "iets" komt.

Pluspunten

Goede schadeafhandeling en geen te hoge premie

Pluspunten

Snelle behandeling, redelijke verzekeringspremie, correcte afhandeling.

Pluspunten

Makkelijk contact opnemem via whatsapp krijg snel antwoord.

N.V.T

Pluspunten

Ik heb mijn verzekering nog niet hoeven te gebruiken dus ben tot nu toe zeer tevreden

Ik wou een verhuizing doorgeven via internet dit lukt niet mis kan hier naar gekeken worden

Pluspunten

Prijs van de verzekering Dekking Eigen risico

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijk online te regelen. Mocht dat niet lukken dan is het zo geregeld met bellen. Goede prijs

Pluspunten

Schade of vragen altijd snel afgehandeld

n.v.t

Pluspunten

Snelle reactie bij problemen, betaling altijd stipt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Premie is goed en concurrerend. Uiteindelijk positief oordeel maar bij aanbeveling zal ik altijd zeggen: verder zoeken en gaan bellen, en je niet verbazen.

Kwaliteit van de klantenservice is van zeer goed tot matig/ slecht. Zowel de kennis als de klant(on)vriendelijkheid van de klantenservice is een heel aparte ervaring.Premies kunnen per uur wijzigen en niet alleen per dag. Heel vreemd voor hetzelfde bedrijf, komt wat chaotisch over.

Pluspunten

Toen ik een 1 jarig contract bij jullie had, heb ik gebelt of mijn kosten omlaag konden, ik ben netjes geholpen aan de telefoon en heeft rustig met mij uitgezocht hoe en wat.

Het gesprek was dan wel positief maar ik vind als je een ‘vaste klant’ wilt houden ook daar tegemoet in moet komen. Ik heb dit jaar 6 jaar mijn rijbewijs en ik rij een auto uit 1999. De auto rij ik al 6 jaar maar hij stond eerst op mijn vaders naam waardoor ik geen schade vrije nare opbouwde (logisch) toch besloten bij jullie te blijven omdat ik een trouwe klant ben, al zie ik graag wel bij mijn 2 jarig klant zijn met een auto die in geld bijna niks waard is (maar voor mij veel waarde heeft) maandbedrag omlaag kan gaan, 42 euro is wel erg veel als WA verzekering! Ben benieuwd!

Coolsingel 139

3012 AG Rotterdam

088 - 548 50 00

Over Allianz Direct Nederland Autoverzekering

Wij zijn de eerste auto- en woonverzekeraar met servicegaranties, die voortdurend worden herzien en aangepast aan marktomstandigheden en klantverwachtingen. Wij bieden onze verzekeringen aan tegen een scherpe premie, gecombineerd met innovatieve en waardevolle services. Net zoals je online een premie berekent, je gegevens aanpast in de portal, of belt met iemand van klantenservice; wij bieden directe hulp en service, 24 uur per dag, 7 dagen per week.